PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

De nieuwsbrief in Full Colour? Vanaf begin 2018 wordt de nieuwsbrief digitaal in full colour via e-mail verspreid. Het voordeel is dat u ook allerlei links vindt die bijvoorbeeld het inschrijven voor een evenement via de website eenvoudiger maken. De digitale versie vindt u ook hieronder.

U kunt aangeven of u nog steeds prijs stelt op de zwart-wit uitgave die bij u thuis gebracht wordt, of dat u mee wilt werken aan de papierbesparing, door over te schakelen op de digitale versie. Als u dat nog niet gedaan hebt, stuur dan nog even een e-mail met uw keuze (papieren of digitaal) naar redactie@pvge-best.nl

Als u op een van onderstaande links klikt verschijnt de Nieuwsbrief in kleur in een nieuw venster op uw scherm, tenminste als u Adobe Reader hebt geinstalleerd. Dat programma kunt u gratis downloaden van internet. Als de Nieuwsbrief in een te groot lettertype wordt getoond kunt u dat in uw internet-browser (b.v. Internet Explorer of Netscape) eenvoudig aanpassen door in de werkbalk voor een lager percentage te kiezen. U kunt terug naar de website door het venster met de nieuwsbrief te sluiten. 

Nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief aug 2019 (de 1e Actief!)

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief apr 2019

Nieuwsbrief febr 2019

Nieuwsbrief dec 2018

Nieuwsbrief okt 2018

Nieuwsbrief auf 2018

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief apr 2018

Nieuwsbrief feb 2018