PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Dit zijn de laatste wijzigingen op deze website:

DATUM: OMSCHRIJVING
   
15 juni De Gymclub heeft een nieuwe clubcoach: Fridus Draaijer
13 juni Goed nieuws! Als de versoepelingen eind deze maand inderdaad doorgevoerd kunnen worden zal de zanggroep BestLeuk vanaf begin augustus weer gaan zingen.
12 juni Er zijn data bekend voor evenementen in september en oktober. U kunt die vast noteren in uw agenda, maar inschrijving is pas mogelijk na publikatie in de evenementen-kalender
2 juni De nieuwe Actief is uit. En dankzij de dalende corona-cijfers kunnen we nu toch echt de activiteiten weer opstarten. Laten we er een mooie actieve zomer van maken met z'n allen (met in achtneming van die corona-maatregelen die nog gelden natuurlijk!).
1 juni Eindelijk! Het is te lang stil geweest, maar langzaamaan kan er weer meer. Er zijn twee reizen gepland. Om deel te kunnen nemen moet u wel gevaccineerd zijn. De inschrijfformulieren zijn hierop aangepast. In juli wordt besloten of ze door kunnen gaan.
6 apr Wegens het voortduren van de corona-maatregelen moesten we de lezing over de 2e wereldoorlog helaas opnieuw uistellen. De planning is nu dat hij in september gehouden zal worden. Nadere informatie volgt.
2 apr Er is weer een nieuwe Actief rondgebracht door onze bezorgers en ook de digitale lezers van ons clubblad hebben hem in de mailbox zitten. Natuurlijk is hij ook op deze website te vinden. We wensen u veel leesplezier en fijne Paasdagen!
21 mrt Alle leden die tijdens de algemene ledenvergadering zijn benoemd tot lid van verdienste, of een 'schouderklopje' mochten ontvangen hebben die inmiddels uit handen van de voorzitter mogen ontvangen. Op de pagina Jaarvergadering staan hiervan de foto's (onderaan)
20 mrt Omdat de rijlessen weer hervat mochten worden biedt Wim Verbeek geen vervoer aan naar vaccinatie-locaties. Maar als PVGE-ers helpen we natuurlijk nog steeds elkaar waar dat kan. Kent u zelf niemand, dan kunt u altijd Annelies Berende eens vragen (Handreyking).
13 mrt Voor wie nog twijfelt op welke partij te stemmen, en een wel overwogen keuze wil mnaken is er weer een Nieuwsflits verschenen. Hierin zijn een aantal stemwijzers verzameld. Veel succes en ga in elk geval stemmen!
2 mrt Uitvaartverzorging Mutsaerts heeft zich teruggetrokken als deelnemer aan de kortingsactie.
1 mrt Er waren toch nog een paar kleine correcties nodig in de notulen van de ALV, daarom hier een nieuwe versie ervan
26 feb De notulen van de Algemene Ledenvergadering van 29 jan j.l. zijn door de notulencommissie nagekeken en goedgekeurd. U vindt ze op de pagina Jaarvergadering.
21 feb Het team van de belastingservice is gewijzigd. U vindt de leden van deze commissie hier.
15 feb Tijdens de afgelopen ALV is de wijziging van het Huishoudelijk Reglement aangepast. Het is, samen met een aantal andere documenten, te vinden op de pagina 'Statuten en HHR'
 8 feb Voor wie er niet naar de 'Zoom'-ALV is geweest en toch nog wil nalezen wat er het afgelopen jaar nog wel gebeurd is is het volledig Jaarverslagboekje 2020 is nu ook hier te lezen. Verder heeft het bestuur bekend gemaakt dat onze secretaris Christ Tunders voortaan ook actief zal zijn als vice-voorzitter.
 4 feb De eerste Actief van 2021 is bij sommige leden al in de bus gevallen. Anderen krijgen hem nog. Maar u kunt hem ook alvast hier op de website lezen.
 1 feb Er is weer een Nieuwsflits verstuurd naar alle leden waarvan we een e-mailadres hebben. Hierin o.a. aandacht voor de Jaarvergadering die afgelopen vrijdag via Zoom gehouden is.
30 jan Ons bestuur bestaat weer uit acht leden, en is daarmee weer compleet.
22 jan Alle stukken voor de Jaarvergadering vindt u op de pagina: Jaarvergadering
21 jan Er is weer een Nieuwsflits verschenen, met daarin o.a. een herhaalde oproep voor de Jaarvergadering op 29 jan.
20 jan De Jaarvergadering nadert met rasse schreden. Als laatste vergaderstuk is nu ook het verslag van de kascontrolecommissie toegevoegd.
17 jan De handleiding Zoom is verbeterd. We hopen dat het nu ook bij u lukt!
15 jan De IVN-lezing op 18 feb zal is afgelast.
14 jan Kerstalroute 2020 in de Vleut gemist? Bekijk hem dan hier (coronaproof natuurlijk).
14 jan De Fietsclub is opgeheven.
11 jan Vorig jaar zijn onze statuten gewijzigd. Op de pagina Vereniging > Statuten en HHR bleken echter ook nog de oude statuten te vinden te zijn. Die nalatigheid is gecorrigeerd.
8 jan Op de pagina Vereniging > Ledenvergadering zijn twee vergaderstukken toegevoegd: de goedkeuring van de notulencommissie op de notulen van de ALV van 30 jan 2020 en het jaarverslag 2020. De andere vergaderstukken volgen binnenkort. U kunt zich nog opgeven om deze ledenvergadering op 29 januari 2021 via ZOOM bij te wonen.
2 jan Een van de clubs de, zij het aangepast, nog wel actief kan zijn is de nordic fitness club. De tekst van hun clubpagina is aangepast.
1 jan De webmasters wensen u van harte een gezond en gezellig 2021 !
26 dec Het jaar 2020 zit er bijna op. Hoog tijd voor een jaarkalender voor het nieuwe jaar. We hopen allemaal dat er snel weer meer activiteiten mogelijk zullen zijn!.
23 dec De lezing over de 2e wereldoorlog op 14 jan 2021 kan helaas NIET doorgaan.
21 dec Er is weer een Nieuwsflits gestuurd naar alle leden met een e-mailadres. Hierin o.a. de aankondiging voor een lezing over de natuur in en om Best, de kerststalroute in de Vleut (met de mogelijkheid om deze met de riksja te bezoeken) en een kerstboodschap van onze voorzitter. U kunt de nieuwsflitsen ook vinden op deze website
4 dec In verband met de nieuwe statuten moet ook het Huishoudelijk Reglement worden aangepast. Het concept daarvoor zal op de komende agemene ledenvegadering ter goedkeuring worden voorgelegd.
2 dec De nieuwe Actief is uit! Met weer veel leesvoer voor de donkere decemberdagen, een Kerstpresentje en de aankondiging van twee activiteiten in januari: een lezing over de 2e wereldoorlog en de algemene ledenvergadering. De redactie wenst u veel leesplezier en knusse decembermaand.
26 nov Op de clubpagina van de yogaclub stond de vierde groep nog niet vermeld. Ook de verhoogde jaarcontributie was nog niet vermeld. Dat is nu gecorrigeerd.
13 okt Door technische problemen is er van de lezing van John Peeters op 8 okt j.l. geen presentatie. Gelukkig zijn de opname van dezelfde presentatie over Japan eerder in Veldhoven nog wel beschikbaar. Kijk ze hier terug op Youtube.
12 okt Liesbeth Damen zal tot nader order de taak van Jolien als coach van de schilderclub maandag overnemen.
4 okt Een toelichting over het behoefteonderzoek onder senioren, dat dit jaar herhaald zal worden, is opgenomen onder de menuknop Belangenbehartiging.
2 okt Er is weer een nieuw overzicht van de vrijwilligers bij onze vereniging.
30 sept De Actief van oktober is weer bezorgd bij de abonnees, lees hem hier op de website.
11 sept Er zijn wijzigingen aangebracht op de clubpagina van de Computergebruikersclub. Nieuw is dat er voortaan door Rob Bol ook workshops gegeven zullen worden over verschillende onderwerpen.
11 sept Ook de vrijwilligersdag zal dit jaar, i.v.m. de corona-maatregelen, niet door kunnen gaan. De vrijwilligers krijgen daarom dit jaar een ander blijk van waardering aangeboden.
30 aug De Schilderclub Maandag gaat weer beginnen. Er is een corona-protocol opgesteld voor leden die willen komen.
24 aug De Postzegelclub komt weer maandelijks bijeen, maar voortaan in het Senioren Trefpunt i.p.v. in Bestwijzer.
24 aug De pagina Ledenvoordeel is aangepast. Bastille en Relax Massages Best doen niet meer mee met de kortingsactie. Verder zijn alle gegevens weer up-to-date gebracht.
14 aug Er is weer een Nieuwsflits verschenen, met daarin o.a. een oproep om mee te doen aan het project "Soulmate"
1 aug De Actief van augustus is uit. Veel lezenswaardige verhalen en zelfs weer een tweetal evenementen waar u voor in kunt schrijven: het tennistoernooi en een dialezing over Japan. U kunt de Actief natuurlijk op op de website vinden.