PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Dit zijn de laatste wijzigingen op deze website:

DATUM: OMSCHRIJVING
   
21 jan PVGE heeft nu een eigen honk, lees dit hier
21 jan Er is weer een nieuwe Nieuwsflits uit. Lees hem hier. En de biljarclub heeft ook nieuwe foto's gemaakt. Te vinden op hun clubpagina.
20 jan De eerste treinreis van dit jaar voerde naar Kunst en Natuur in Tilburg. Bekijk hier de foto's.
18 jan

De fotoclub is het nieuwe jaar weer gestart met het selecteren van de beste foto's, deze zijn te zien in de rubriek Sterfoto's 2020.

15 jan Een bus vol PVGE-ers bezocht afgelopen zaterdag het nieuwjaarsconcert van Andre Rieu. Hier de foto's van Jolien.
11 jan Om het u makkelijk te maken staan nu in de uitnodiging voor de ALV directe links naar het jaarverslag van 2019 en naar de voorgestelde statutenwijzigingen en het nieuwe Huishoudelijk Reglement.
10 jan De eerste gebruikers zijn gesignaleerd in het Rode Kruis gebouw (Nazarethstraat 144). Bekijk de foto's, of ga zelf een keer kijken.
8 jan Hier is het jaarverslag 2019, dat aan de orde zal komen in de ALV op 30 jan. a.s.
6 jan Na het vertrek van Rob Rebel was de hulp bij thuisadministratie niet langer ingevuld. Inmiddels zijn er drie mensen die u hierbij willen/kunnen helpen. Als u hulp nodig heeft bij uw administratie kunt u voortaan contact opnemen met Paul de lange, tel. 0499 396905.
6 jan Het nieuwe jaar is weer begonnen. De kerstboom kan weer worden afgetuigd. De bridgeclub heeft haar eerste bridgedraive weer gehad. Hier zijn de uitslagen.
5 jan Ledenvoordeel: Tarief van thuiskapper Harrie's Knipperij is gewijzigd → € 17,50 (dat is inclusief de PVGE-korting)
17 dec Ook laatste activiteit van dit jaar zit erop: de Kerstviering. Ook hiervan heeft Felix foto's gemaakt.
De webbeheerders wensen U allemaal hele fijne feestdagen en een gezond en actief 2020.
15 dec De concept statuten zijn, n.a.v. een goedkeuringsronde door de besturen van verschillende PVGE-verenigingen, tekstueel verbeterd. De nieuwe versie is hier te vinden. Ook de bijbehorende concept statuten voor de koepel staan op onze website.
9 dec Het jaar loopt nu echt op z'n eind. Ook de laatste bridgeuitslagen van dit jaar zijn nu te vinden op de clubpagina van de Bridgeclub
4 dec Het is bijna Sinterklaas ... maar ook onze niewsbrief valt een dezer dagen bij u in de (e-mail/brieven)-bus. Maar hier kunt u hem ook al lezen. Er worden vrijwilligers gezocht op verschillend gebied. Het is mogelijk om in te schrijven voor Op Restaurant in januari en februari, voor verschillende reizen. U vindt ze allemaal in onze activiteiten-kalender
26 nov Er is een geheel nieuwe jaarkalender ontwikkeld door Koos Mulder, met allerlei mogelijkheden om van daaruit te linken naar informatie op onze website. Probeer hem eens uit en laat ons vooral weten wat u er van vindt.
25 nov Toegevoegd gezamelijke activiteit KBO - PVGE, kaarten vanaf 15 jan via Cultuurspoor: Maandag 24 feb Carnavalsontbijt
24 nov Het was een drukke week voor de evenementen-commissie, met twee activiteiten vlak achter elkaar. Eerst op 21 nov de Informatiemiddag waar alle clubs zich konden presenteren en de dag erop de Bridgekampioenschappen, waar Jet van Oost & Marjan Voskuil als winnaressen uit de bus kwamen. 
12 nov Er wordt al hard gewerkt aan de laatste nieuwsbrief van dit jaar (begin december), maar er is ook nieuws dat daar niet op kan wachten. Dus is er weer een nieuwsflits gestuurd aan onze leden met een e-mailadres en te vinden hier op de website
11 nov Om te voorkomen dat er volgend jaar dubbele activiteiten ontstaan publiceren we nu al de voorlopige jaarkalender 2020. Aanvullingen en correcties zijn van harte welkom.
11 nov De bridgeclub heeft op 1 november weer een bijeenkomst gehad. De uitslag van de drive staat op de website.
8 nov De treinreisclub is naar Amsterdam geweest. Benieuwd wat ze daar gedaan hebben? Kijk dan naar de foto´s die Jolien en Wim gemaakt hebben. En er is ook een nieuwe treinreis bekend, ditmaal wat dichterbij: naar Tilburg
7 nov Alle clubcoaches is gevraagd om de inhoud van hun pagina kritisch te bekijken en wijzigingen door te geven. Inmiddels zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd en binnenkort zullen alle clubpagina´s weer up-to-date zijn.
30 okt Omdat er veel inschrijvingen via een verkeerd formulier binnen kwamen, zijn alle inschrijfformulieren aangepast. Na afronding van een inschrijving kan het niet opnieuw gebruikt worden voor de volgende inschrijving.
30 okt Goed nieuws voor de liefhebbers van klassieke muziek. De Jarmila Pavel gaat volgend jaar weer door met haar Lezingen. Het programma is al bekend.
30 okt I.v.m. de toename van nieuwe leden is de Nordic Fitness club genoodzaakt weer een ledenstop in te stellen.
28 okt Vanmiddag is deel 1 van de driedelige cursus over symboliek in de 17e eeuwse schilderkunst gehouden. Felix heeft daarbij deze foto's gemaakt.
27 okt Alle details van de één- en meerdaagse busreizen in 2020 staan inmiddels op de website. Kies programma vlieg- en busreizen voor de links naar alle details en de inschrijfformulieren.
27 okt Tijdens Trefpunt Reizen zijn er natuurlijk ook weer foto's gemaakt (door Jolien). Ze zijn hier te zien.
25 okt Vanmiddag zijn de reizen voor volgend jaar bekend gemaakt. Een 10-daagse reis naar de Baltische staten, een 6- en een 8-daagse reis naar Engeland en 5-daagse reis naar Friesland. Verder busdagtochten naar de Maasvlakte, de Biesbosch en naar het Belgische Canal du Centre met boottocht. Binnenkort volgen meer details
24 okt De theaterclub gaat dit seizoen nog naar drie voorstellingen (27 nov, 15 jan en 28 mei). Details zijn inmiddels ook als evenement op deze website te vinden.
24 okt De themamiddag van vanmiddag over Medische problemen bij ouderen GAAT NIET DOOR ivm onverwachte ziekenhuisopname van de spreker.
23 okt Onze flyer dateerde alweer van bijns 2,5 jaar geleden. Hoogste tijd dus om een nieuwe versie uit te brengen. Hier is ie.
22-10 Bestuur en clubcoaches hebben weer bij elkaar gezeten om afspraken te maken voor 2020. Kijk hier de foto's
21-10 In  het kader van de Muzikale Oktober Best was er vanmiddag een lunchconcert, georganiseerd door de PVGE. Kijk voor de foto's hier.
16-10 De orginele foto's van Jolien van de busreizen naar Noord-Holland, Noorwegen, Urk en Oudenaarde staan nu ook op het fotoalbum.
14-10 Op de komende ALV zal ook een wijziging van het Huishoudelijk Reglement ter goedkeuring worden voorgedragen. Benieuwd wat de wijzigingen inhouden? Lees ze dan hier.
09-10 Gisteren heeft een groep PVGE-leden een bezoek gebracht aan de molen in Best. Kijk hier voor een link naar de foto's van Felix
07-10 De concept statuten die in de komende ALV voorgelegd zullen worden ter goedkeuring zijn nu al ter inzage via deze website
05-10 Gebruik om in te schrijven voor de bijeenkomst Trefpunt Reizen niet het formulier voor Inschrijvenfomulier Evenementen, maar het Inschrijfformulier Trefpunt Reizen.
02-10 Vandaag is de nieuwe Actief overhandigd aan de bezorgers, dus binnekort kunt u die in de bus verwachten. Er staan weer veel nieuws in. Natuurlijk kunt u hem ook op de website al bekijken en inschijven voor één of meer van de nieuwe evenementen.
01-10 Omdat Apotheek de Schakel is overgenomen, geldt het leden voordeel hier (al sinds 1 april) niet meer.
30-09 De laatste busreis ging dit jaar naar Noord-Holland. Bekijk hier de foto's
30-09 De jaarkalender en het overzicht van alle vrijwilligers zijn weer up-to-date gebracht.
25-09 Het Joe Mann paviljoen is na de brand en de herbouw weer open, dus de Nordic Fitness club vertrekt weer gewoon van de Scouting blokhut aan de Boslaan en drinkt koffie in het paviljoen.
24-09 Op 23 oktober houdt de Overlegorganisatie voor Ouderen in Eindhoven weer haar jaarlijkse zorgdag. Onder Info van Derden vindt u meer informatie
22-09 De Nieusflits van 19 sept 2019 is ook te vinden op deze website. En natuurlijk doen we ook die jaar weer mee met de RABOclubactie. Bent U lid van de RABObank, stem dan (voor 12 oktober) op PVGE-Best.
21-09 De jaarlijkse expositie van de maandag-schilderclub is nog tm vrijdag 27 september te zien in BestWijzer. De foto's die bij de opening gemaakt zijn, zijn te vinden op de clubpagina van de schilderclub maandag.
15-09 Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersmiddag heeft Felix weer een aantal foto's gemaakt.
12-09 Ook op de treinreis naar Tiel zijn een aantal foto's gemaakt. Een selectie is te vinden op de clubpagina van de treinreisclub.
12-09 Er zijn corecties doorgevoerd in de tijden van de lezingen Klassieke Muziek en de yogaclub op woensdagochtend. Valt uw oog ook op een ojuistheid op deze website? Stuur ons dan een bericht.
10-09 Felix heeft foto's gemaakt van de fietstocht naar de Buffelfarm.
09-09 De uitslagen van het bridgen op vrijdag 6 september zijn toegevoegd aan de pagina van de Bridgeclub.
28-08 An Kooijmans is enige tijd geleden al toegetreden tot de Reiscommissie. Het werd dus hoog tijd haar foto aan de portrettengalerij toe te voegen.
27-08 De foto's van de treinreis naar Leeuwarden zijn te vinden op de clubpagina van de Treinreisclub.
25-08 Voor reisbegeleiders en organisatoren van evenementen is het nu mogelijk om een voorschot aan te vragen. Daarvoor is dit formulier beschikbaar.
21-08 Op zondag 1 september verzorgt het PVGE-orkest tussen 13.00 uur en 14.00 uur een optreden in de Vlinderhei.
17-08 De lezingen Klassieke Muziek van Jarmila Pavel beginnen weer in september in Cultuurspoor. De prijs is verhoogd tot 6 euro per keer, dat is inclusief materiaal en een consumptie.
15-08 Vandaag is op de banen van LTVB weer gestreden om de titel "Tenniskampioen PVGE-Best 2019". Als u benieuwd bent om te zien wie dat geworden zijn, bekijk dan de foto's van Felix.
12-08 Voortaan zal deze website weer door twee mensen worden bijgehouden: Paul Sijbers en Herman Wester. Voor meer bijzonderheden, zie Deze website
11-08 Helaas de busreis naar Andre Rieu is volgeboekt. U kunt niet langer inschrijven
10-08 Goed nieuws: de zoekgeraakte nieuwsbrieven zijn terecht en worden nu rondgebracht. En er is een wijziging in de datum van de theatervoorstelling in oktober (14-->16). Die wijziging is ook doorgevoerd in de nieuwe jaarkalender.
09-08 Felix heeft foto´s gemaakt van het optreden van het Russisch jeugdorkest Vasilev Ostrov en de Meezingmiddag in ´t Tejaterke.
08-08 De nieuwsbrief van augustus, of beter gezegd de eerste uitgave van ons nieuwe nieuwblad "Actief" komt binnenkort. Maar op de website kunt u hen al vinden, als PDF. Alle nieuwe activiteiten zijn ook toegevoegd aan de evenementen-kalender. Als u nog iets mist, laat u het dan weten?
05-08 Nieuwsflits 34 is rondgestuurd. En over een paar dagen valt het nieuwe Magazine Actief bij u in de bus mailbox.
30-07 De Jaarkalender is weer aangepast (enkele aanvullingen en corecties).
29-07 Omdat de nieuwsbrief vertraagd is, kunt u voor de daarin aangekondigde treinreis op za 7 sept naar Tiel nu al inschrijven.
28-07 Herman heeft foto's gemaakt tijdens de fietsdriedaagse. Kijk ze hier allemaal, of alleen de selectie.
27-07 Jolien heeft weer foto's gemaakt, ditmaal van de busreis naar Noorwegen.
16-07 Er zijn weer veel foto's gemaakt tijdens de treinreis naar Neerkant en Roermond, op 11 juli. Kijk hier.
08-07 De eerste busdagtocht van volgend jaar is bekend: we gaan zaterdag 1 januari naar het nieuwjaarsconcert van André Rieu in de Ziggo Dome.
05-07 De schilderclub die op maandagen schildert heeft weer een buitendag gehad. Foto´s zijn te zien op de clubpagina.
05-07 De Academie Zorgbelang heeft een nieuwe website. Zie voor details onze Info van Derden.
04-07 Er worden belangstellenden gevraagd voor twee projecten gericht op het helpen van ouderen. In project Soulmate worden hulpmiddelen ontwikkeld om het reizen door senioren makkelijker te maken. Project Krachtenbundeling is gericht op ouderen met een hulpvraag, waar ze zelf niet meer uitkomen. Meer informatie is te vinden onder Belangenbehartiging.
03-07 De bestuursmap is vernieuwd. Hij is nu weer helemaal up-to-date. In deze map vindt u heel veel informatie over onze vereniging.
26-06 DAF-liefhebbers opgelet: komend weekeind is er wegens het 800-jarig bestaan van de gemeente Horst een DAF-weekeind in America en Griendtsveen
26-06 A.s. zaterdag speelt het Groot Orkest van St. Cecilia in 't Tejaterke.
25-06 Wegens verhuizing is Rob Rebel niet meer beschikbaar als hulp bij thuisadministratie of als back-up klushulp.
21-06 Jolien heeft foto's gemaakt van de busdagtocht naar Urk. Bekijk ze hier.
10-06 Voor een goedkope rijbewijskeuring kunt u niet langer terecht in Liempde, omdat de betreffende huisarts gestopt is.
10-06 De bridgeuitslag van 7 juni is toegevoegd aan de clubpagina van de Bridgeclub
06-06 Er is een nieuw formulier voor organisatoren van evenementen of reizen, voor het aanvragen van de Bankpas van de PVGE. Het is te vinden op de pagina ´Clubs´
05-06 Wim heeft weer een aantal foto's gemaakt van de busreis naar Italië, Cattolica en de Adriatische Rivièra . Ze zijn hier te vinden. Deelnemers aan deze reis kunnen ook een filmpje krijgen met alle foto´s door een USB-stick en een aan henzelf geaddresseerde envelop te sturen naar Wim van der Meulen, Ferdinand Bolstraat 6, 5684 AN - Best
02-06 Er is weer een nieuw overzicht van alle vrijwilligers binnen onze vereniging gemaakt .

 

 

 

é