PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Dit zijn de laatste wijzigingen op deze website:

DATUM: OMSCHRIJVING
   
22-09 De Nieusflits van 19 sept 2019 is ook te vinden op deze website. En natuurlijk doen we ook die jaar weer mee met de RABOclubactie. Bent U lid van de RABObank, stem dan (voor 12 oktober) op PVGE-Best.
21-09 De jaarlijkse expositie van de maandag-schilderclub is nog tm vrijdag 27 september te zien in BestWijzer. De foto's die bij de opening gemaakt zijn, zijn te vinden op de clubpagina van de schilderclub maandag.
15-09 Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersmiddag heeft Felix weer een aantal foto's gemaakt.
12-09 Ook op de treinreis naar Tiel zijn een aantal foto's gemaakt. Een selectie is te vinden op de clubpagina van de treinreisclub.
12-09 Er zijn corecties doorgevoerd in de tijden van de lezingen Klassieke Muziek en de yogaclub op woensdagochtend. Valt uw oog ook op een ojuistheid op deze website? Stuur ons dan een bericht.
10-09 Felix heeft foto's gemaakt van de fietstocht naar de Buffelfarm.
09-09 De uitslagen van het bridgen op vrijdag 6 september zijn toegevoegd aan de pagina van de Bridgeclub.
28-08 An Kooijmans is enige tijd geleden al toegetreden tot de Reiscommissie. Het werd dus hoog tijd haar foto aan de portrettengalerij toe te voegen.
27-08 De foto's van de treinreis naar Leeuwarden zijn te vinden op de clubpagina van de Treinreisclub.
25-08 Voor reisbegeleiders en organisatoren van evenementen is het nu mogelijk om een voorschot aan te vragen. Daarvoor is dit formulier beschikbaar.
21-08 Op zondag 1 september verzorgt het PVGE-orkest tussen 13.00 uur en 14.00 uur een optreden in de Vlinderhei.
17-08 De lezingen Klassieke Muziek van Jarmila Pavel beginnen weer in september in Cultuurspoor. De prijs is verhoogd tot 6 euro per keer, dat is inclusief materiaal en een consumptie.
15-08 Vandaag is op de banen van LTVB weer gestreden om de titel "Tenniskampioen PVGE-Best 2019". Als u benieuwd bent om te zien wie dat geworden zijn, bekijk dan de foto's van Felix.
12-08 Voortaan zal deze website weer door twee mensen worden bijgehouden: Paul Sijbers en Herman Wester. Voor meer bijzonderheden, zie Deze website
11-08 Helaas de busreis naar Andre Rieu is volgeboekt. U kunt niet langer inschrijven
10-08 Goed nieuws: de zoekgeraakte nieuwsbrieven zijn terecht en worden nu rondgebracht. En er is een wijziging in de datum van de theatervoorstelling in oktober (14-->16). Die wijziging is ook doorgevoerd in de nieuwe jaarkalender.
09-08 Felix heeft foto´s gemaakt van het optreden van het Russisch jeugdorkest Vasilev Ostrov en de Meezingmiddag in ´t Tejaterke.
08-08 De nieuwsbrief van augustus, of beter gezegd de eerste uitgave van ons nieuwe nieuwblad "Actief" komt binnenkort. Maar op de website kunt u hen al vinden, als PDF. Alle nieuwe activiteiten zijn ook toegevoegd aan de evenementen-kalender. Als u nog iets mist, laat u het dan weten?
05-08 Nieuwsflits 34 is rondgestuurd. En over een paar dagen valt het nieuwe Magazine Actief bij u in de bus mailbox.
30-07 De Jaarkalender is weer aangepast (enkele aanvullingen en corecties).
29-07 Omdat de nieuwsbrief vertraagd is, kunt u voor de daarin aangekondigde treinreis op za 7 sept naar Tiel nu al inschrijven.
28-07 Herman heeft foto's gemaakt tijdens de fietsdriedaagse. Kijk ze hier allemaal, of alleen de selectie.
27-07 Jolien heeft weer foto's gemaakt, ditmaal van de busreis naar Noorwegen.
16-07 Er zijn weer veel foto's gemaakt tijdens de treinreis naar Neerkant en Roermond, op 11 juli. Kijk hier.
08-07 De eerste busdagtocht van volgend jaar is bekend: we gaan zaterdag 1 januari naar het nieuwjaarsconcert van André Rieu in de Ziggo Dome.
05-07 De schilderclub die op maandagen schildert heeft weer een buitendag gehad. Foto´s zijn te zien op de clubpagina.
05-07 De Academie Zorgbelang heeft een nieuwe website. Zie voor details onze Info van Derden.
04-07 Er worden belangstellenden gevraagd voor twee projecten gericht op het helpen van ouderen. In project Soulmate worden hulpmiddelen ontwikkeld om het reizen door senioren makkelijker te maken. Project Krachtenbundeling is gericht op ouderen met een hulpvraag, waar ze zelf niet meer uitkomen. Meer informatie is te vinden onder Belangenbehartiging.
03-07 De bestuursmap is vernieuwd. Hij is nu weer helemaal up-to-date. In deze map vindt u heel veel informatie over onze vereniging.
26-06 DAF-liefhebbers opgelet: komend weekeind is er wegens het 800-jarig bestaan van de gemeente Horst een DAF-weekeind in America en Griendtsveen
26-06 A.s. zaterdag speelt het Groot Orkest van St. Cecilia in 't Tejaterke.
25-06 Wegens verhuizing is Rob Rebel niet meer beschikbaar als hulp bij thuisadministratie of als back-up klushulp.
21-06 Jolien heeft foto's gemaakt van de busdagtocht naar Urk. Bekijk ze hier.
10-06 Voor een goedkope rijbewijskeuring kunt u niet langer terecht in Liempde, omdat de betreffende huisarts gestopt is.
10-06 De bridgeuitslag van 7 juni is toegevoegd aan de clubpagina van de Bridgeclub
06-06 Er is een nieuw formulier voor organisatoren van evenementen of reizen, voor het aanvragen van de Bankpas van de PVGE. Het is te vinden op de pagina ´Clubs´
05-06 Wim heeft weer een aantal foto's gemaakt van de busreis naar Italië, Cattolica en de Adriatische Rivièra . Ze zijn hier te vinden. Deelnemers aan deze reis kunnen ook een filmpje krijgen met alle foto´s door een USB-stick en een aan henzelf geaddresseerde envelop te sturen naar Wim van der Meulen, Ferdinand Bolstraat 6, 5684 AN - Best
02-06 Er is weer een nieuw overzicht van alle vrijwilligers binnen onze vereniging gemaakt .

 

 

 

é