PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Dit zijn de laatste wijzigingen op deze website:

DATUM: OMSCHRIJVING
   
22 jan Alle stukken voor de Jaarvergadering vindt u op de pagina: Jaarvergadering
21 jan Er is weer een Nieuwsflits verschenen, met daarin o.a. een herhaalde oproep voor de Jaarvergadering op 29 jan.
20 jan De Jaarvergadering nadert met rasse schreden. Als laatste vergaderstuk is nu ook het verslag van de kascontrolecommissie toegevoegd.
17 jan De handleiding Zoom is verbeterd. We hopen dat het nu ook bij u lukt!
15 jan De IVN-lezing op 18 feb zal is afgelast.
14 jan Kerstalroute 2020 in de Vleut gemist? Bekijk hem dan hier (coronaproof natuurlijk).
14 jan De Fietsclub is opgeheven.
11 jan Vorig jaar zijn onze statuten gewijzigd. Op de pagina Vereniging > Statuten en HHR bleken echter ook nog de oude statuten te vinden te zijn. Die nalatigheid is gecorrigeerd.
8 jan Op de pagina Vereniging > Ledenvergadering zijn twee vergaderstukken toegevoegd: de goedkeuring van de notulencommissie op de notulen van de ALV van 30 jan 2020 en het jaarverslag 2020. De andere vergaderstukken volgen binnenkort. U kunt zich nog opgeven om deze ledenvergadering op 29 januari 2021 via ZOOM bij te wonen.
2 jan Een van de clubs de, zij het aangepast, nog wel actief kan zijn is de nordic fitness club. De tekst van hun clubpagina is aangepast.
1 jan De webmasters wensen u van harte een gezond en gezellig 2021 !
26 dec Het jaar 2020 zit er bijna op. Hoog tijd voor een jaarkalender voor het nieuwe jaar. We hopen allemaal dat er snel weer meer activiteiten mogelijk zullen zijn!.
23 dec De lezing over de 2e wereldoorlog op 14 jan 2021 kan helaas NIET doorgaan.
21 dec Er is weer een Nieuwsflits gestuurd naar alle leden met een e-mailadres. Hierin o.a. de aankondiging voor een lezing over de natuur in en om Best, de kerststalroute in de Vleut (met de mogelijkheid om deze met de riksja te bezoeken) en een kerstboodschap van onze voorzitter. U kunt de nieuwsflitsen ook vinden op deze website
4 dec In verband met de nieuwe statuten moet ook het Huishoudelijk Reglement worden aangepast. Het concept daarvoor zal op de komende agemene ledenvegadering ter goedkeuring worden voorgelegd.
2 dec De nieuwe Actief is uit! Met weer veel leesvoer voor de donkere decemberdagen, een Kerstpresentje en de aankondiging van twee activiteiten in januari: een lezing over de 2e wereldoorlog en de algemene ledenvergadering. De redactie wenst u veel leesplezier en knusse decembermaand.
26 nov Op de clubpagina van de yogaclub stond de vierde groep nog niet vermeld. Ook de verhoogde jaarcontributie was nog niet vermeld. Dat is nu gecorrigeerd.
13 okt Door technische problemen is er van de lezing van John Peeters op 8 okt j.l. geen presentatie. Gelukkig zijn de opname van dezelfde presentatie over Japan eerder in Veldhoven nog wel beschikbaar. Kijk ze hier terug op Youtube.
12 okt Liesbeth Damen zal tot nader order de taak van Jolien als coach van de schilderclub maandag overnemen.
4 okt Een toelichting over het behoefteonderzoek onder senioren, dat dit jaar herhaald zal worden, is opgenomen onder de menuknop Belangenbehartiging.
2 okt Er is weer een nieuw overzicht van de vrijwilligers bij onze vereniging.
30 sept De Actief van oktober is weer bezorgd bij de abonnees, lees hem hier op de website.
11 sept Er zijn wijzigingen aangebracht op de clubpagina van de Computergebruikersclub. Nieuw is dat er voortaan door Rob Bol ook workshops gegeven zullen worden over verschillende onderwerpen.
11 sept Ook de vrijwilligersdag zal dit jaar, i.v.m. de corona-maatregelen, niet door kunnen gaan. De vrijwilligers krijgen daarom dit jaar een ander blijk van waardering aangeboden.
30 aug De Schilderclub Maandag gaat weer beginnen. Er is een corona-protocol opgesteld voor leden die willen komen.
24 aug De Postzegelclub komt weer maandelijks bijeen, maar voortaan in het Senioren Trefpunt i.p.v. in Bestwijzer.
24 aug De pagina Ledenvoordeel is aangepast. Bastille en Relax Massages Best doen niet meer mee met de kortingsactie. Verder zijn alle gegevens weer up-to-date gebracht.
14 aug Er is weer een Nieuwsflits verschenen, met daarin o.a. een oproep om mee te doen aan het project "Soulmate"
1 aug De Actief van augustus is uit. Veel lezenswaardige verhalen en zelfs weer een tweetal evenementen waar u voor in kunt schrijven: het tennistoernooi en een dialezing over Japan. U kunt de Actief natuurlijk op op de website vinden.