PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Dit zijn de laatste wijzigingen op deze website:

DATUM: OMSCHRIJVING
   
16-07 Er zijn weer veel foto's gemaakt tijdens de treinreis naar Neerkant en Roermond, op 11 juli. Kijk hier.
08-07 De eerste busdagtocht van volgend jaar is bekend: we gaan zaterdag 1 januari naar het nieuwjaarsconcert van André Rieu in de Ziggo Dome.
05-07 De schilderclub die op maandagen schildert heeft weer een buitendag gehad. Foto´s zijn te zien op de clubpagina.
05-07 De Academie Zorgbelang heeft een nieuwe website. Zie voor details onze Info van Derden.
04-07 Er worden belangstellenden gevraagd voor twee projecten gericht op het helpen van ouderen. In project Soulmate worden hulpmiddelen ontwikkeld om het reizen door senioren makkelijker te maken. Project Krachtenbundeling is gericht op ouderen met een hulpvraag, waar ze zelf niet meer uitkomen. Meer informatie is te vinden onder Belangenbehartiging.
03-07 De bestuursmap is vernieuwd. Hij is nu weer helemaal up-to-date. In deze map vindt u heel veel informatie over onze vereniging.
26-06 DAF-liefhebbers opgelet: komend weekeind is er wegens het 800-jarig bestaan van de gemeente Horst een DAF-weekeind in America en Griendtsveen
26-06 A.s. zaterdag speelt het Groot Orkest van St. Cecilia in 't Tejaterke.
25-06 Wegens verhuizing is Rob Rebel niet meer beschikbaar als hulp bij thuisadministratie of als back-up klushulp.
21-06 Jolien heeft foto's gemaakt van de busdagtocht naar Urk. Bekijk ze hier.
10-06 Voor een goedkope rijbewijskeuring kunt u niet langer terecht in Liempde, omdat de betreffende huisarts gestopt is.
10-06 De bridgeuitslag van 7 juni is toegevoegd aan de clubpagina van de Bridgeclub
06-06 Er is een nieuw formulier voor organisatoren van evenementen of reizen, voor het aanvragen van de Bankpas van de PVGE. Het is te vinden op de pagina ´Clubs´
05-06 Wim heeft weer een aantal foto's gemaakt van de busreis naar Italië, Cattolica en de Adriatische Rivièra . Ze zijn hier te vinden. Deelnemers aan deze reis kunnen ook een filmpje krijgen met alle foto´s door een USB-stick en een aan henzelf geaddresseerde envelop te sturen naar Wim van der Meulen, Ferdinand Bolstraat 6, 5684 AN - Best
02-06 Er is weer een nieuw overzicht van alle vrijwilligers binnen onze vereniging gemaakt .
30-05 De nieuwsbrief van juni (de laatste in het oude vertrouwd A5-formaat) is uit. De e-versie is vandaag via de e-mail verstuurd, de papieren versie wordt deze week bij u bezorgd. En hier op uw website is hij natuurlijk ook te vinden. Alle nieuwe evenementen zijn toegevoegd aan de evenementen-kalender, en ook andere onderwerpen zijn terug te vinden (bijv. onder "Van de Bestuurstafel". Veel leesplezier!
16-05 Er zijn weer foto's gemaakt: van de treinreis naar Rotterdam en van de excursie op Landgoed de Grote Beek
10-05 Gemak dient de mens en zeker onze vrijwilligers: op verzoek van de nieuwe penningmeester zijn de (PDF) declaratieformulieren vervangen door Word-versies, zodat ze ook digitaal ingevuld en verstuurd kunnen worden.
06-05 De fietstocht naar de buffelfarm in Breugel op 4 juni gaat niet door! Als u al ingeschreven hebt komt die inschrijving te vervallen. Als het evenement (in september) toch doorgaat zult u hier opnieuw voor in moeten schrijven.
06-05 De bridgeuitslagen van 3 mei zijn te vinden op de clubpagina van de bridgeclub.
06-05 Omdat enkele nieuwe functionele e-mailadressen voor bestuursleden erg lang geworden waren zijn er enkele aanpassingen gedaan: Chris Geerts kunt u voortaan een bericht sturen via: evenementen@pvge-best.nl en Annelies Berende via clientondersteuner@pvge-best.nl
28-04 Vanmiddag was er weer een geslaagd Lenteconcert van ons eigen PVGE-koor, m.m.v. dameskoor XING. De foto's staan al op de website.
28-04 In tegenstelling tot wat eerder op onze website vermeld was heeft de korting van 10% voor PVGE-leden bij optiek De Boetiek alleen betrekking op monturen en niet op de glazen van een nieuwe bril.
25-04 Jolien heeft een aantal foto's gemaakt van de busdagtocht naar Oudenaarde.
18-04 Felix heeft foto's gemaakt van de lezing van Koos Mulder "Fietsen op het dak van de wereld".
09-04 De bridgeuitslag van 5 april is te vinden op de clubpagina van de bridgeclub.
08-04 Ter aanvulling en correctie van de laatste nieuwsbrief is er een nieuwsflits rondgestuurd, die u ook oop deze website kunt vinden.
06-04 Er zijn meer evenementen dan er passen in de nieuwsbrief. Maar hij staat wel op de website en u kunt er al voor inschrijven: een fietstocht naar de waterbuffelhouderij in Breugel op 4 juni. Let op: dit ook een "BestLeuk"-zangmiddag
05-04 Afgelopen woensdag is er tijdens de lezing van de seniorenraad een boekje uitgedeeld. Voor wie ier niet bij was hier alsnog: een boekje vol tips om veilig en lang thuis te blijven wonen
03-04 De nieuwsbrief van april is gedrukt en gedistribueerd naar de bezorgers. Er staat weer veel in wat de moeite waard is. U kunt weer inschrijven voor verschillende PVGE-activiteiten (14 mei Treinreis Rotterdam, 16 mei Excursie Landgoed De Grote Beek, 9 mei Op Restaurant en de23-26 juli Fiets3daagse). Maar er zijn ook andere activiteiten (28 april Lenteconcert en op 11 april lezing of Cholesterol). en kijk ook eens bij Info van Derden of er iets voor u bij staat.  Maar weet u wat, leest u zelf maar.
31-03 Het bestuur is opnieuw op zoek naar iemand voor de functie van PR & Communicatie staat, nadat Hillie Visser besloten heeft hiermee te stoppen.
28-03 De notulen van de ALV van 24 jan. j.l. zijn goedgekeurd door de notulencommissie. Ze zijn te vinden op de pagina Jaarvergadering
18-03 Vandaag was de landelijke actiedag van de vakbonden voor behoud van een goed pensioen voor iedereen. Ook de PVGE was aanwezig. Wilt u de foto´s zien of meer weten over de achtergronden, kijk dan hier.
16-03 De foto's van de treinreis naar Leiden zijn te vinden op de clubpagina van de treinreisclub
13-03 Er is nu ook een verslag van het carnavalsontbijt en een link naar foto's gemaakt door Koos de Laat van de KBO.
11-03 Volgende week maandag (18 maart) is er een landelijke actie voor betere pensioenen. In Eindhoven (10.30 uur, Stadswandelpark) zal Mari Vervaart een van de sprekers zijn. KOM OOK.
09-03 Hillie Visser is ad interim toegetreden tot het bestuur als opvolger van Piet de Baar (PR&Communicatie). In de ALV begin 2020 zal ze voorgedragen worden door het bestuur. Verder zijn de declaratieformulieren zijn gewijzigd, omdat ze voortaan gestuurd worden naar de nieuwe penningmeester: Rob Bol
08-03 Bij het samenstellen van de laatste Schouw is er e.e.a. fout gegaan t.a.v. de verschillende uitvoeringen van de Matthäus Passion op 12, 13, 15 en 17 april. De juiste gegevens vindt u op de site van de PVGE-koepel. We hebben de uitvoeringen ook nog eens allemaal op een rijtje gezet in onze Evenementen. Alle concerten zijn bij te wonen met korting
06-03 De bridgeuitslag van 1 maart is te vinden op de clubpagina van de Bridgeclub.
04-03 Alweer de laatste dag van carnval 2019, d.w.z. dat ook het carnavalsontbijt alweer genuttigd is. Er zijn nog wel enkel foto's van gemaakt.
26-02 Onze secretaris, Christ Tunders, is verhuisd. Als gevolg daarvan zijn is het verenigingssecretariaat gewijzigd en ook de privacy-verklaring is hierop aangepast.
24-02 De foto's van 2017 zijn verwijderd om ruimte te maken voor nieuwe foto's. zoals die Felix weer weer heeft gemaakt van het tweede evenement van 2019: de lezing over Egypte.
19-02 Om misverstanden te voorkomen: de lezing 'Fietsen op het dak van de wereld' wordt gehouden op 17 april.
19-02 Kaartjes voor de uitvoering van de Matthäus Passion in de Lidwinakerk op 12 april kunt u (met korting) rechtstreeks bestellen bij het Philipskoor. Mocht u dat zelf niet lukken door browser-problemen, dan kunt u ze ook verkrijgen bi onze secretaris (Christ Tunders).
18-02 Geen ledenvoordel meer bij Joyceline Peters Beautysalon Best. Mar nog wel bij 39 andere zaken in Best, waaronder drie ander schoonheidssalons: Ambulant, Jacqueline en Ireina.
06-02 Lees hoe PVGE Best met de privacy van haar leden omgaat. Deze verklaring is opgesteld volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
06-02 De nieuwsbrief van februari komt deze week bij u in de bus. Lees wat de voorzitter te vertellen heeft; met de treinreisclub kunnen we een dagje naar Leiden; u kunt kaartjes halen voor het carnavalsontbijt; fietsen op het dak van de wereld - lezing in cultuurspoor; op de belastingmiddag kunt u wijzer wordden; u kunt naar een prachtige uitvoering van de Matthäus passion in de Lidwinakerk; en veel en veel meer!
30-01 Onze nieuwe penningmeester is Rob Bol. Hij is toegevoegd aan de desbetreffende pagina's op de website en vervangt daar Gerdie van Daal. Voor de functie van PR&Communicatie is een vacature, dus meld u aan!
29-01 De contributiebedragen van verschillende clubs zijn aangepast. Sommige zijn goedkoper geworden (Biljart en Genealogie), en andere duurder. En de Jaarkalender is ook weer aangepast.
29-01 Twee nieuwe bedrijven hebben zich aangesloten bij de Ledenvoordeelactie: Apotheek de Schakel geeft 20% korting op uw aankopen, maar niet op receptmedicijnen. Chinees-Indisch restaurant An Fong geeft voortaan 10% korting op de rekening, maar dit geldt niet bij afhalen.
28-01 Goed nieuws: de jaarcontributie van de Genealogieclub is verlaagd van 40 euro per jaar naar 30 euro per jaar.
26-01 Niet bij de Ledenvergadering geweest? Geen nood! Hier kun u alvast de foto's bekijken.
21-01 Zaterdag werd de carnavalsonderscheiding 't Pluimke toegewezen aan de drie seniorenorganisaties in Best: Seniorenraad, KBO en PVGE. Lees er hier meer over en bekijk de foto's
12-01 Donderdag 7 februari is Op Restaurant bij Napoli volgeboekt. Op woensdag 6 februari is er nog wel plaats.
11-01 Donderdag 24 januari hebt u weer de kans met het bestuur van gedachte te wisselen over de gang van zaken binnen onze vereniging. De uitnodiging voor de ALV en het jaarverslag van afgelopen jaar vindt u onder "Vereniging" - "Jaarvergadering"
11-01 Ook de fotoclub is aan het nieuwe jaar begonnen. Op hun clubpagina staat een nieuwe link, naar het Google album met de beste foto's van 2019. Nu is die map nog leeg natuurlijk, maar de beste foto's van 2016 t/m 2018 zijn nog wel te bekijken.
07-01 Nog voordat de kerstboom was opgeruimd is er weer gebridged. Op de clubpagina van de bridgeclub zijn de uitslagen van 4 januari te vinden.
01-01 Uw webbeheerder wenst U een gelukkig en gezond 2019.

 

 

 

é