PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Busreizen zijn voor alle leden toegankelijk.
Je hoeft geen lid te zijn van een club.
Bij de prijs van de reis is altijd een bedrag opgenomen voor fooien voor diensten van chauffeurs, reisleiders e.d. Er hoeft dus nooit met de pet rondgegaan te worden. Dat wordt allemaal netjes door de penningmeester in een envelop meegegeven aan de reisbegeleiders.

Voor informatie over alle genoemde busreizen kunt u bellen of mailen met de betreffende reis-begeleiders. Wie dat is staat bij de beschrijving van de reis op de pagina Programma vlieg en busreizen vermeld.

Stillegging van reizen i.v.m. de corona-uitbraak.

Hier vindt u de gewijzigde regels voor de behandeling van inschrijvingen op reizen.

Let op! Er zijn twee inschrijfformulieren: voor meerdaagse bus en vliegreizen  en voor bus-dagtochten

De beste manier is: zoek in de Activiteiten kalender de betreffende reis en gebruik de knop "Inschrijven" die daar getoond wordt.

   Commissie Reizen PVGE Best

De Commissie Reizen bestaat uit 7 leden, leden die de reizen organiseren en begeleiden en een lid dat de reizigers vertegenwoordigt. Vanwege de vaak grote financiële bedragen die gepaard gaan met de organisatie van een reis is vanuit het bestuur van de afdeling PVGE Best de voorzitter ook lid van de commissie in de functie van voorzitter en de penningmeester wordt vertegenwoordigd door Mw. Gerdie van Daal.

Leden zijn:

Cor1 Gerdie1 Truus3a Wim1 Ria1 An1 Thea1
Cor v.d. Bosch Gerdie van Daal Truus Emmers Wim Steenks Ria v.d. Ven An Kooijmans Thea Rijnders

 
Hr. Cor van den Bosch (voorzitter / organisator/begeleider), Mw Gerdie van Daal (vertegenwoordiger van de penningmeester / organisator/begeleider), Mw Truus Emmers (organisator / begeleider), Hr. Wim Steenks (organisator / begeleider), Mw. Ria van de Ven (organisator / begeleider), Mw. An Kooijmans (organisator / begeleider), Mw. Thea Rijnders (reizigersvertegenwoordiger).

De commissie stelt het grootste deel van het reisprogramma vast in de maand november, voorafgaand aan het nieuwe reisjaar. Elk najaar organiseert de Commissie Reizen een middag voor leden die geïnteresseerd zijn in reizen met PVGE. Deze bijeenkomst heet "Trefpunt Reizen". Op deze bijeenkomst wordt teruggekeken naar de reizen die zijn geweest in het betreffende jaar. Meestal worden er films en of foto's getoond. Er wordt door de reisbegeleiders een aankondiging gedaan van de reizen die in het volgend jaar zullen worden georganiseerd. Het reisprogramma wordt gepubliceerd in de Nieuwsbrief en op de website.

Deelname aan busreizen is vrij voor alle leden van PVGE. Niet-PVGE leden kunnen als introducée eenmalig aan een busreis deelnemen. De keuze van deze reizen wordt zoveel mogelijk afgestemd met de reisactiviteiten van de PVGE en van de andere PVGE-afdelingen. Deze afstemming vindt plaats in de Reiscommissie van PVGE hoofdvereniging. Een van de commissieleden heeft zitting in deze Reiscommissie.

 

 

 

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen