PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Op deze pagina treft u aan:

Haf van Solms 

Introductie Op Restaurant

 Als je samen eet, en het is gezellig, is het net of het allemaal lekkerder smaakt.
Vaak is het ook fijn om tijdens een etentje andere interessante mensen te ontmoeten waar je vaak normaal niet mee in gesprek raakt en die toch zo dichtbij wonen. Speciaal voor leden die overdag nog werken is het ideaal. Je hoeft zelf niet te koken, maar kan zo aanschuiven, je ziet nieuwe mensen waar je interessante gesprekken mee kan hebben, en zo bouw je een heel nieuwe kennissenkring op.

PVGE Best heeft voor alle leden die daar zin in hebben georganiseerd dat ze elkaar op deze wijze kunnen ontmoeten. Je hoeft geen lid te zijn van een club!

Gaat u altijd bij dezelfde bekenden zitten? Probeer ook eens een tafel met mensen die u NIET kent. U zal verrast zijn over hun verhalen! 

Indien u vragen heeft over "Op Restaurant gaan" (niet om u op te geven) kunt u contact opnemen met de Hr. Wim Steenks per E-mail: Klik hier

Attentie: Wanneer u zich opgeeft, maar niet verschijnt zal het restaurant ons de kosten in rekening brengen. Deze kosten zullen wij aan u doorberekenen wanneer u zich niet tijdig - binnen 4 dagen - heeft afgemeld.

 

Klik op onderstaande datum van uw keuze om in te schrijven

U kunt hiermee na publikatie in de nieuwsbrief inschrijven voor:

Voordeel voor PVGE leden

Verschillende adverteerders bieden speciaal aan PVGE leden korting aan op vertoon van uw PVGE-pasje wanneer u komt eten. Zie daarvoor de pagina Ledenvoordeel.

Deelnemende Restaurants:

* An Fong heeft geen eigen website!

Regels voor inschrijven

Reserveren:

1. U kunt zich opgeven via inschrijfformulier Op Restaurant
2. Of u kunt reserveren met het opgavestrookje uit de Nieuwsbrief of een e-mail sturen naar Wim Steenks. U kunt alle nieuwsbrieven vinden op deze website onder Actualiteiten - Nieuwsbrieven.

In bovenstaande gevallen heeft u een reminder voor uzelf in de vorm van een strookje van de Nieuwsbrief of een reactie via email. Mocht u na inschrijving toch verhinderd zijn dan dient u uiterlijk 4 dagen van te voren af te zeggen via deze link

Opmerking: u kunt niet meer telefonisch reserveren of afmelden, aangezien u zelf dan geen bewijs heeft dat u heeft gereserveerd.

De kosten voor een driegangenmenu bedragen 15,00 p.p.
In sommige restaurants serveren alleen een zgn "Stermenu". De kosten daarvan bedragen 17,50 p.p.
Drankjes worden apart berekend.

Hoe werkt het en wat is afgesproken met de restaurants?

  • Elk lid mag maximaal 1 introducé meenemen zodat deze persoon 1 maal kennis kan maken met PVGE.
  • Daarna verwachten wij dat hij of zij het leuk vindt om lid te worden van de PVGE.
  • Opgave dient 7 werkdagen voor de aanvangsdatum te geschieden
  • Als u naar het restaurant gaat neemt u uw lidmaatschapskaart van de PVGE mee.
  • De officiële reservering geldt van 18.00-20.00 uur. De eerste gasten komen een half uur voor de tijd. Rond zes uur kan er worden geserveerd.
  • Na het diner is natafelen bij een kopje koffie of thee doorgaans mogelijk en ook erg gezellig.
  • Na afloop rekent u zelf – dus individueel - met de restauranthouder af.
  • Mocht u korter dan 4 dagen van te voren besluiten toch maar niet te gaan, dan zal het restaurant u helaas toch het bedrag voor het menu in rekening moeten brengen.

Let op: Als u niet reserveert en toch komt dan benadeelt u, bij volle bezetting, een ander die dan met een lege maag naar huis moet.
Het is ook niet zo dat het bij een etentje in buffetvorm vanzelfsprekender is dat men zomaar weg kan blijven of onaangemeld kan aanschuiven.

  

 

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen