PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Wie wordt de slimste vrijwilliger van PVGE Best?

Datum
vrijdag 20 oktober 2017 10:00
Locatie
Max de Bossustraat 1, 5684 CG Best, Nederland

Daar komen we achter op 20 oktober tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersdag in “t Tejaterke.

Zoals elk jaar wil het bestuur van de PVGE ook dit jaar weer haar bijzonder grote waardering tonen voor de bijdrage van al haar vrijwilligers. En dat zijn er op dit moment nogal wat. Niet minder dan 108! Wat een weelde! Geen wonder dat onze vereniging zo bruist van activiteit.
Al deze vrijwilligers en al onze leden van verdienste hebben daarom een uitnodiging ontvangen voor een gezellige middag waar zij in groepjes fietsend, wandelend of zittend mee zullen dingen naar de titel “slimste vrijwilliger van PVGE Best”. Om daarna te genieten van een heerlijk herfstbuffet. Natuurlijk zijn ook hun partners weer van harte welkom. Het bestuur beseft immers hoe belangrijk de steun van de achterban altijd is.
Mocht u, zeer onverhoopt, en ondanks alle zorgvuldigheid die de werkgroep voor deze middag aan de dag heeft gelegd, een vrijwilliger zijn die geen uitnodiging heeft ontvangen, ook alle vrijwilligerswerk blijft immers mensenwerk, geef ons dan a.u.b. zo snel mogelijk een seintje. De uitnodigingen zijn op 15 september via e-mail verstuurd als uw email adres bij ons bekend is en in de overige gevallen persoonlijk bij u thuis bezorgd door …. , inderdaad, een vrijwilliger.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

Ideeenbus

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen

 

 

 

  

 

 

"SELECT * FROM `wvxzj_modules` WHERE 1