PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Treinreis Miniworld Rotterdam

Datum
woensdag 26 januari 2022 09:30 - 16:00

15. Treinreis Miniworld Rotterdam FOTO 1 Gaat niet door. Jammer, maar voor musea en horeca zitten er nog geen versoepelingen. Deze treinreis zaal daarom verplaatst worden naar een latere datum. Maar wat in het vat zit .......
Onderstaande tekst is dus niet meer van toepassing.

 

Eindelijk weer een gezellige treinreisdag! We bezoeken dit keer, op woensdag 26 januari, de Miniworld in Rotterdam. Er wacht een hele wereld op ons! Miniworld Rotterdam biedt een verrassend dagje uit. Hier is voor iedereen wel wat te beleven. Deze prachtige en adembenemende miniatuurwereld is gebouwd op een oppervlakte van ruim 650 m2. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de moderne en historische architectuur van "Rotterdam in miniatuur", inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa. Je ontdekt de vele opmerkelijke details en verhalen van deze unieke wereld. In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. Als de dag weer aanbreekt, ontwaken de 27.000 inwoners en komt de wereld tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming. Vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa... alles is in beweging! Leuk voor de techneuten onder ons: we krijgen een uitgebreide kijk achter de schermen!

Organisatie van de dag
Om 9.30 uur vertrekken we van station Best. Via Tilburg en Breda rijden we naar Rotterdam Centraal. Daar tegen 11 uur aangekomen, lopen we in ca. 6 minuten naar de Weena 745, Miniworld Rotterdam. We worden ontvangen met koffie/thee met iets lekkers. Speciaal voor de leden van de PVGE-treinreisclub is Miniworld een uur eerder open. Tot 12 uur kunnen we zelf al wat rondkijken. We worden in 4 groepen rondgeleid. Gezien de tijd van het jaar leek het ons goed om niet Rotterdam in te trekken, maar bijtijds de trein te nemen en in Best te eten. We zullen daarom vóór 16.00 uur de trein terugnemen naar Best. Dit valt binnen de daluren voor abonnementhouders. Het diner zullen we gebruiken in het ons bekende Prinsenhof.

COVID maatregelen
In verband met corona kunnen met deze treinreis maximaal 30 personen mee. Op het moment dat we dit schrijven is een mondkapje nog steeds verplicht in de trein. En ook is een vaccinatiebewijs of een toegangstest verplicht bij het binnengaan van Miniworld.

Kosten
Deze reis kost € 47,00 voor koffie/thee met iets lekkers, de entree, de rondleiding en het driegangendiner. De reiskosten zijn exclusief het treinkaartje. De meeste leden hebben een treinabonnement waarmee per abonnement 3 personen met 40% korting mee kunnen. De automatische incasso zal plaatsvinden op 24 januari. Marian Hartog en Truus Emmers hebben deze reis voorbereid. Zij kunnen tot uiterlijk 2 weken van tevoren de reservering maken voor het aantal deelnemers aan de reis. Let dus op de uiterste inschrijfdatum. Annuleert u ná deze datum dan zullen onvermijdbare kosten aan u in rekening moeten worden gebracht.

Inschrijving
Inschrijven kan tot uiterlijk 7 januari 2022: via de groene knop 'Inschrijven' rechtsbovenin.

Niet-treinreisclubleden kunnen altijd een proefreisje meemaken om de sfeer te proeven.
INFORMATIE bij bij Jolien Wiertz, tel. 330044. Vergeet niet uw dinerkeuze (vis, vlees, vegetarisch) aan te geven.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen