PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Maandevenement dec: Nordic Walking & Fitness

Datum
zaterdag 18 december 2021 12:00 - 13:30
Telefoon
Adries Brands, tel 06-1944 9312

Voor het vierde maandevenement sportakkoord nodigen Atletiekvereniging GM en nordic fitness PVGE u uit op zaterdag 18 december van 12.00 uur tot 13.30 uur in het Wilhelminapark.
. Iedereen is welkom om mee te doen en de deelname is gratis. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Voor nordic stokken wordt gezorgd.

 

Dit evenement wordt een demonstratieles nordic walking en nordic fitness. Na de demonstratie worden belangstellende uitgenodigd mee te doen aan een introductieles.


Nordic walking is bekend geworden aan het begin van dit millennium. Het was een nieuw concept om te bewegen en fit te blijven en de verwachtingen waren groot. Overal in het land werden cursussen gegeven en de stokken waren niet aan te slepen. Ook GM ging mee in deze nieuwe ontwikkeling en met succes. Na twee jaar cursussen geven had de vereniging er ongeveer zeventig nieuwe leden bij die wekelijks trainden in de bossen rond Best en Son. Ook de PVGE sloot zich aan bij deze nieuwe vorm van sporten en is nu met twee groepen nordic walking en twee groepen nordic fitness actief.


Kom en ervaar zelf hoe leuk het is om te wandelen 'met een duwtje in de rug'!

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen