PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Kerstviering in het Heerbeeck

Datum
zondag 19 december 2021 14:00

Helaas we hebben de Kerstviering moeten annuleren.

Onderstaande tekst geldt dus niet meer

Dit jaar houden we onze kerstviering weer op onze vertrouwde plaats: het Heerbeeckcollege. Wij houden het nu op een zondag zodat ook alle werkenden onder ons kunnen meedoen. Wij gaan er weer een feest van maken met medewerking van onze zanggroep BestLeuk en ons PVGE-orkest. Als spreker komt dit jaar Wim Daniëls, schrijver en taalkundige uit Brabant, bekend van toneel en tv.

Programma
Het programma van de kerstviering is als volgt:
De ontvangst is tussen 14.00 en 14.30 uur. U neemt hiervoor de ingang aan de Willem de Zwijgerweg. U krijgt ter verwelkoming een kopje koffie/thee met iets lekkers. 14.30: Opening door Cor van den Bosch. Hierna speelt het PVGE-orkest. Vervolgens gaan we naar de grote zaal voor de Kerstviering. Hier starten we met een optreden van de zanggroep BestLeuk. Na het optreden van BestLeuk houdt Wim Daniëls zijn onderhoudend verhaal.

Hierna gaan we terug naar de aula voor een optreden van het orkest. In de pauze kan iedereen een drankje halen aan het buffet. Na de eigenlijke kerstviering gaan we aan tafel en wordt er gezamenlijk gegeten. Drankjes haalt u weer aan het buffet.

We eindigen de avond met de welbekende verloting van de kerststukjes. Om 20.00 uur is de kerstviering afgelopen en gaat iedereen hopelijk tevreden naar huis.

Inschrijven

De entreeprijs voor dit alles bedraagt € 12,50 en zal op de gebruikelijke manier worden geïnd. Aanmelden zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 28 november, liefst via de groene knop hierboven, maar het kan ook via het inschrijfformulier in de Actief. Voor mensen in een rolstoel of als u moeilijk ter been bent zijn er aparte parkeerplaatsen. Geef dit a.u.b. door op het inschrijfformulier, dan ontvangt U thuis een P-kaart om dicht bij de ingang te kunnen parkeren. Vermeld a.u.b. ook als u niet met eigen vervoer kunt komen of iemand in uw auto kunt meenemen. Sportievelingen kunnen natuurlijk ook op de fiets komen. Als u speciale dieetwensen hebt kunt u dat ook kenbaar maken op het inschrijfformulier.

Maar meld u snel aan, want vol is vol. De incassodatum is 6 december 2021.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen