PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Lezing 2e Wereldoorlog

Datum
donderdag 23 september 2021 14:00 - 16:30
Telefoon
Kees van Haaren, tel 0499-393671

Op donderdag 23 september, 14.00 – 16.30 uur, kunt u in de foyer van 't Tejaterke luisteren en kijken naar de lezing, die in Actief al eerder stond aangekondigd, maar toen vanwege corona niet kon doorgaan.

De lezing verhaalt uitgebreid over het oorlogsverloop in onze contreien. Spreker is de heer Willem Buurke uit Son en Breugel. De eerste helft van de lezing gaat over hoe de oorlog is begonnen en verlopen. In het tweede deel zal Willem ingaan op de landingen in Son en de bevrijding van Best. Daarbij zullen ook mensen de revue passeren die hier toen actief waren.

De zaal is open vanaf 13.30 uur. Bij binnenkomst krijgt u een kop koffie/thee met koekje. Ook ontvangt u 2 consumptiebonnen, die u kunt u besteden bij aanvang van de lezing, tijdens de pauze of na afloop. Tijdens de lezing zelf is de bar gesloten.

De entree kost € 5,- voor PVGE-leden en € 7,50 voor niet-PVGE-leden. Het bedrag wordt 21 september afgeschreven van uw rekening. U kunt nog inschrijven via de groene knop Inschrijven rechts bovenaan deze pagina.. De inschrijving sluit op 10 september. Het is de bedoeling dat de lezing naderhand ook op de website www.pvge-best.nl te zien zal zijn

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen