Lezing 2e Wereldoorlog

Datum
donderdag 29 april 2021 14:00
Telefoon
Kees van Haaren, tel 0499-393671

De corona-maatregelen laten niet toe dat deze bijeenkomst in april door kan gaan. Daarom wordt hij opnieuw uitgesteld. De planning is nu september. We houden u op de hoogte!

De al eerder aangekondigde lezing voor 14 januari over de tweede wereldoorlog zal nu gehouden worden op donderdag 29 april, en wel in buurthuis Kadans. Hopelijk kan het dit keer wel doorgaan. Willem Buurke uit Son en Breugel geeft  deze interessante dialezing voor PVGE-leden vanaf 14.00 tot 16.30 uur. De eerste helft gaat over hoe de oorlog is begonnen en verlopen. In het tweede deel zal Willem ingaan op de bevrijding van Best en Son en Breugel, waarbij ook mensen de revue zullen passeren die toen actief waren in onze regio.
De kosten voor deze lezing bedragen € 5,- en daarvoor krijgt u een kop koffie of thee bij binnenkomst met iets erbij en een consumptie tijdens de pauze.
U kunt nog inschrijven via de knop inschrijven hier rechtsbovenaan of met het inschrijfformulier in de Actief van april. De inschrijving sluit op 12 april, de incassodatum is 19 april.
Mocht deze bijeenkomst vanwege corona niet door kunnen gaan, dan wordt dat u bericht en zal het entreegeld niet worden ingehouden.
Het is de bedoeling dat de lezing naderhand ook op onze website www.pvge-best.nl te zien zal zijn.

 
 

Powered by iCagenda