PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Lezing 2e Wereldoorlog

Datum
donderdag 14 januari 2021 14:00
Telefoon
Chris Geerts, tel. 06-46087827

Deze lezing gaat helaas niet door !!

Op donderdag 14 januari 2021 verzorgt Willem Buurke uit Son en Breugel in buurthuis Kadans een lezing voor leden van de PVGE over de Tweede Wereldoorlog. De eerste helft gaat over hoe de oorlog is begonnen en verlopen. In het tweede deel zal Willem ingaan op de bevrijding van Best en Son en Breugel, waarbij ook mensen de revue zullen passeren die toen actief waren in onze regio.

Dit is ongetwijfeld een interessante lezing en er worden waarschijnlijk, vanwege coronamaatregelen, maar 30 mensen in de zaal toegelaten. Dus wees er snel bij om in te schrijven. Het is de bedoeling dat de lezing later ook op deze website te zien zal zijn.

De lezing begint om 14.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur. De kosten van deze lezing zijn 5 euro en daarvoor krijgt u een kop koffie of thee bij binnenkomst met iets erbij en een consumptie tijdens de pauze.
U kunt inschrijven via de groene knop Inschrijven rechtsboven of met het inschrijfformulier in de Actief van December. De inschrijving sluit op 20 december 2020 en de incassodatum is 11 januari 2021. Mocht de bijeenkomst vanwege corona niet door kunnen gaan, dan wordt het entreegeld niet ingehouden.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen