PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Tennistoernooi kampioenschap PVGE-Best

Datum
donderdag 17 september 2020 09:30 - 16:30
Telefoon
Chris Geerts, tel. 06-46087827

Wegens gebrek aan inschrijvingen is dit toernooi helaas geannuleerd.

De evenementencommissie heeft in, samenwerking met de tennisvereniging LTVB en een aantal enthousiaste leden, een tennistoernooi uitgeschreven om het kampioenschap van de PVGE-Best. Dit evenement is het eerste na de corona crisis en in principe houden wij de corona regels aan. Het toernooi zal plaats vinden op donderdag 17 september 2020 bij LTVB, Randweg 8 in Best. De inschrijving staat open voor leden en gastleden van PVGE Best die beschikken over enige tenniservaring. Maar ook leden die alleen willen komen kijken zijn welkom.
aangemeld krijgt een kopje koffie of thee bij de start en bij de lunch. De lunch wordt gehouden na de eerste twee rondes en zal bestaan uit een kop soep en 2 broodjes. De vereniging zorgt eventueel voor de tennisballen. Iedereen wordt verzocht sportschoenen te dragen om de banen in goede staat te houden en uiteraard zijn eigen racket mee te nemen.

Dagprogramma
Wij starten om 9.30 uur met een kopje koffie of thee. Om 10 uur uur beginnen de wedstrijden en er worden alleen dubbels gespeeld. De tennissers spelen allemaal 3 keer 45 minuten en krijgen daarna steeds 25 minuten rust. In die tijd kan worden genoten van een drankje. Iedereen die zich heeft

Aanmelden
Inschrijven via het de groene knop rechtsboven op deze pagina.De uiterste aanmeldingsdatum is 23 augustus 2020. De incassodatum is 14 september 2020.Ook de mensen die niet willen tennissen, maar wel de hele dag aanwezig willen zijn en willen genieten van de koffie/thee en de lunch, kunnen zich inschrijven, Maak dan wel kenbaar dat u niet wilt spelen.
Na de lunch wordt de derde ronde (om 13.00 uur) gespeeld en dan is het tijd voor de finales, daarna vindt de prijsuitreiking plaats. Naast de eeuwige roem voor de winnaars (voor één jaar) zijn er nog diverse prijzen te winnen.

De kosten voor dit alles bedragen slechts € 8,50 per persoon. Voor dit evenement zijn minimaal 24 leden nodig; bij minder deelnemers kan het toernooi geen doorgang vinden.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen