PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Excursie DAF museum

Datum
donderdag 16 april 2020 14:00
Telefoon
Chris Geerts, tel. 06-46087827

I.v.m. de corona-maatregelen zal dit bezoek NIET DOORGAAN

Inschrijving tot 3 april, incasso 14 april

De evenementencommissie van PVGE Best organiseert op donderdag 16 april 2020 een excursie naar het DAF museum in Eindhoven. U komt binnen op een fraai dorpsplein met winkeltjes, een garage uit de jaren 30, een gezellig café en een replica van het kantoor van de Van Doorne’s. Beneden kunt u een grote verscheidenheid (40!) aan vrachtwagens bekijken, vanaf een van de eerste uit 1949 tot en met de trucks van nu. Ook ziet u bussen, legertrucks, brandweerwagens, een betonmixer en een takelwagen. En voor de rallyliefhebber zijn er roemruchte mastodonten te bewonderen, o.a. die waarmee Jan de Rooy aan de rally Parijs-Dakar deelnam.
Op de galerij boven vindt u een uitzonderlijke collectie personenwagens, waaronder aparte prototypes die nooit in productie zijn gegaan. In een andere zaal worden op tien monitoren opeenvolgende decennia in woord en beeld tot leven geroepen. Het is de vindingrijkheid, die de DAF-voertuigen van 1928 tot heden altijd heeft gekenmerkt, en ook nu nog de niet-deskundige bezoeker treft.
We worden in het museum om 14.00 uur ontvangen. Ieder gaat op eigen gelegenheid er naar toe: Tongelresestraat 27 in Eindhoven. Als u met iemand mee willen rijden, moet u dat kenbaar maken op het inschrijfformulier – dan zullen wij proberen het te regelen.
De arrangementsprijs bedraagt € 14 zonder MJK (Museumjaarkaart) en € 7 met MJK. Gelieve dit op te geven bij inschrijving. Het arrangement bestaat uit koffie met iets lekkers erbij, de entree voor het museum en een rondleider die het een en ander kan uitleggen. Het bedrag zal op 14 april worden afgeschreven van uw rekening.
Inschrijving staat open tot 3 april 2020. U kunt inschrijven via de knop "Inschrijven" rechtsbovenaan, of door het inschrijfformulier in de Actief van februari in te leveren bij René Hendriks, Zevensprong 31, Best.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen