PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Intouchables met Huub Stapel e.a.

Datum
donderdag 28 mei 2020 19:00
Telefoon
Wim Zijlstra, 0499-372373

I.v.m. de corona-uitbraak is deze voorstelling geannuleerd!

 

Voor leden van de theaterclub, maar als u zin hebt om het een keer mee te maken, neem dan contact op met Wim Zijlstra, 0499-372373 

Met opnieuw Huub Stapel in de hoofdrol, komt de Franse filmhit Intouchables terug naar het theater. Het wereldberoemde verhaal over een ogenschijnlijk onmogelijke vriendschap veroverde reeds miljoenen harten en is door zijn thematiek nog steeds actueel. De vriendschap tussen Philippe, de miljonair in de rolstoel en Driss, de kleine crimineel uit de banlieus van Parijs, weet nog altijd menig toneel- en filmliefhebber te raken.
Vanaf het moment dat Driss door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijk verzorger, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijk niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.
Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film en met wereldwijd 50 miljoen bezoekers is het de best bekeken Franse film ooit. Het Nederlandse toneelstuk maakte in 2016 en 2017 een tour van meer dan 80 succesvolle voorstellingen langs de theaters.

Deze voorstelling is georganiseerd door Wim Zijlstra. Hij wordt geassisteerd door Nelleke Blitterswijk. De prijs voor clubleden is €50,- p.p. Dit is inclusief busvervoer, entreekaartje, pauzedrankje en nazit met drankje en hapje. In de bus krijgt u de kaartjes voor de voorstelling en wordt u gevraagd welk pauzedrankje er voor u moet worden klaargezet.

Hoe werkt het om mee te kunnen?

De leden van de theaterclub hebben vóór 25 mei 2019 moeten inschrijven voor deze voorstelling. Het werkt namelijk zo dat Wim, ondersteund door enkele vaste leden, de keuze voor een aantal voorstellingen bepaalt. Hij overlegt met de diverse theaters of het mogelijk is om voor een hoeveelheid van tussen de 40 en 70 plaatsen te reserveren. Hij krijgt daar een optie van 2 weken voor. Hij maakt de voorstellingen die hij in optie heeft bekend aan zijn leden. Hij moet binnen 14 dagen de inschrijvingen rond hebben. U begrijpt dat dit betekent dat je lid moet zijn van de theaterclub om tijdig op de hoogte te zijn van de voorstellingen.

Maar mocht u toch zin hebben om het een keer mee te maken?
Dan kunt u contact opnemen met Wim Zijlstra, tel. 0499-372373.

Het komt nogal eens voor dat leden na boeking door omstandigheden niet mee kunnen, en dan vallen er plaatsen vrij. Ook leden van de theaterclub kunnen zich later nog opgeven als reserve voor het geval er toch nog plaatsen vrij vallen.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen