PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Simon & Garfunkel Revival Band & Strings

Datum
woensdag 15 januari 2020 19:00
Telefoon
Wim Zijlstra, 0499-372373

Voor leden van de theaterclub, maar als u zin heeft om het een keer mee te maken, neem dan contact op met Wim Zijstra, 0499-372373

Op woensdag 15 januari 2020 gaan de leden van de theaterclub met de bus naar theater Markant in Uden.
De bus vertrekt om 19.00 uur vanaf Den Ekker in Best. Verwachte thuiskomst in Best: 00.15 uur.
Het concert begint om 20.15 uur.

The Simon & Garfunkel Revival Band & Strings laat de wereldberoemde hits van Simon en Garfunkel horen. Dat wordt weer genieten!!
De concerten van the Simon & Garfunkel Revival Band zijn overal populair en regelmatig uitverkocht. In het Amsterdamse Concertgebouw en Tivoli Vredenburg komen ze jaarlijks - soms meerdere keren terug. Ze vertolken wereldberoemde hits als Mrs. Robinson, The Boxer en The Sound of Silence.

Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans spelen ze af en toe samen met een strijkersensemble. Zo ook in Uden. Op uitmuntende wijze zal het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel vertolken. Sluit je ogen en geniet: je waant je terug in de tijd bij een concert van dit fameuze duo.

De zang van Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. De muzikale talenten Michael en Guido bespelen daarnaast ook nog meerdere instrumenten en samen met hun fantastische band zorgen zij voor een onvergetelijk concert. Tijdens The Music of Simon & Garfunkel brengen zij wereldberoemde hits als Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en het opzwepende Cecilia.

Dit concert is georganiseerd door Wim Zijlstra. Hij wordt geassisteerd door Nelleke Blitterswijk. De prijs voor clubleden is €45,- p.p. Dit is inclusief busvervoer, entreekaartje, pauzedrankje en nazit met drankje en hapje. In de bus krijgt u de kaartjes voor de voorstelling en wordt u gevraagd welk pauzedrankje er voor u moet worden klaargezet.

Hoe werkt het om mee te kunnen?
De leden van de theaterclub hebben vóór 25 mei 2019 moeten inschrijven voor deze voorstelling. Het werkt namelijk zo dat Wim, ondersteund door enkele vaste leden, de keuze voor een aantal voorstellingen bepaalt. Hij overlegt met de diverse theaters of het mogelijk is om voor een hoeveelheid van tussen de 40 en 70 plaatsen te reserveren. Hij krijgt daar een optie van 2 weken voor. Hij maakt de voorstellingen die hij in optie heeft bekend aan zijn leden. Hij moet binnen 14 dagen de inschrijvingen rond hebben. U begrijpt dat dit betekent dat je lid moet zijn van de theaterclub om tijdig op de hoogte te zijn van de voorstellingen.

Maar mocht u toch zin hebben om het een keer mee te maken?
Dan kunt u contact opnemen met Wim Zijlstra, tel. 0499-372373.

Het komt nogal eens voor dat leden na boeking door omstandigheden niet mee kunnen, en dan vallen er plaatsen vrij. Ook leden van de theaterclub kunnen zich later nog opgeven als reserve voor het geval er toch nog plaatsen vrij vallen.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen