PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Theaterclub gaat naar Tineke Schouten

Datum
woensdag 27 november 2019 19:00
Telefoon
Wim Zijlstra, 0499-372373

Voor leden van de Theaterclub, maar als u zin hebt om het een keer mee te maken, neem dan contact op met Wim Zijlstra, 0499-372373

Op 27 november 2019 gaan de leden van de theaterclub met de bus naar theater Markant in Uden.
De bus vertrekt om 19.00 uur vanaf Den Ekker in Best. Verwachte thuiskomst in Best: 00.15 uur.
De show is genaamd: Hightlights (reprise) en begint om 20.15 uur.

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. In ruim vijfendertig jaar maakte ze meer dan drieëntwintig theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches, tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde.

Na in seizoen 2017/2018 een persoonlijke show te hebben neergezet, maakt Tineke in seizoen 2018/2019 een reis door haar beroepsmatige carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes in ‘een nieuw jasje’ passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen. Eigenlijk mag deze show ook Top Tien 3 heten. Een monument van een show, gegarandeerd een fantastische avond uit!

Deze voorstelling is georganiseerd door Wim Zijlstra. Hij wordt geassisteerd door Nelleke Blitterswijk. De prijs voor clubleden is €55,- p.p. Dit is inclusief busvervoer, entreekaartje, pauzedrankje en nazit met drankje en hapje.
In de bus krijgt u de kaartjes voor de voorstelling en wordt u gevraagd welk pauzedrankje er voor u moet worden klaargezet.

Hoe werkt het?
De leden van de theaterclub hebben vóór 25 mei 2019 moeten inschrijven voor deze voorstelling. Het werkt namelijk zo dat Wim, ondersteund door enkele vaste leden, de keuze voor een aantal voorstellingen bepaalt. Hij overlegt met de diverse theaters of het mogelijk is om voor een hoeveelheid van tussen de 40 en 70 plaatsen te reserveren. Hij krijgt daar een optie van 2 weken voor. Hij maakt de voorstellingen die hij in optie heeft bekend aan zijn leden. Hij moet binnen 14 dagen de inschrijvingen rond hebben. U begrijpt dat dit betekent dat je lid moet zijn van de theaterclub om tijdig op de hoogte te zijn van de voorstellingen.

Maar mocht u toch zin hebben om het een keer mee te maken?

Dan kunt u contact opnemen met Wim Zijlstra, tel. 0499-372373.

Het komt nogal eens voor dat leden na boeking door omstandigheden niet mee kunnen, en dan vallen er plaatsen vrij. Ook leden van de theaterclub kunnen zich later nog opgeven als reserve voor het geval er toch nog plaatsen vrij vallen.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen