PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Trefpunt Reizen

 Evenement afgelopen
Datum
vrijdag 25 oktober 2019 13:30
Telefoon
Cor v.d. Bosch, tel. 0499-330044

Aanmelden uiterlijk tot 20 oktober. Toegang is gratis.

Alle leden en andere belangstellenden voor het maken van reizen in groepsverband nodigen we uit op vrijdag 25 oktober van 13.30 tot 17.00 in de Kadans (zaal Gagel) voor een gezellige middag Trefpunt Reizen. U kunt dan o.a. kennis nemen van de reizen die wij als PVGE Best voor 2020 willen gaan ondernemen.
Met een presentatie tonen we de geplande reizen voor volgend jaar. Reizen van 6 tot 11 dagen naar de Baltische staten, en voor Engeland de keuze naar Sussex of naar het prachtige Lake District. Ook dit jaar weer een 5-daagse reis voor senioren, wat dichter bij huis, dit keer naar Friesland met allerlei leuke uitstapjes. Uiteraard houden we ook weer mooie dagtochten.

Terugblik op 2019

Op deze middag kijken we aan de hand van foto’s en film ook terug op de reizen die we dit jaar hebben gemaakt. We zijn een dagje naar het stadje Oudenaarde en naar Urk gegaan, we maakten een vakantiereis van 10 dagen naar Italië - Cattolica en een 8-daagse reis naar Noorwegen. En we besloten ons reisprogramma met een 5-daagse reis naar Noord-Holland – Bergen aan Zee.
Samen met u willen we deze middag bovendien peilen welke reizen bij u in de smaak vallen, zodat we ook voor 2021 weer een mooi reisprogramma kunnen maken. En natuurlijk zijn er hapjes en een drankje. De toegang is gratis.

Heeft u interesse om aanwezig te zijn op Trefpunt Reizen? Vergeet dan niet u aan te melden via het inschrijfformulier (gebruik de knop rechtsbovenin of anders via het strookje in het nieuwsblad van oktober). Aanmelden kan tot uiterlijk 20 oktober 2019.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen