PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Kerstviering 2019

 Evenement afgelopen
Datum
zaterdag 14 december 2019 13:00
Telefoon
Chris Geerts, tel. 06-46087827

Aanmelden uiterlijk 23 november, maar VOL is VOL.
Kosten € 12,50 p.p. Incasso 9 december

Dit jaar houden we de Kerstviering weer op één dag en op onze vertrouwde plaats: het Heerbeeckcollege. Van de gemeente hebben we de vergunning gekregen om het daar te vieren. We houden het nu op een zaterdag, zodat ook de werkenden onder ons kunnen meedoen; zij hoeven er geen snipperdag voor op te nemen. Wij gaan er weer een feest van maken – met medewerking van onze koren en orkest. In plaats van een spreker komt nu een Kerstvrouw ons feest opluisteren.

Programma
Het programma van de Kerstviering is als volgt: We beginnen met het PVGE koor en daarna een optreden van de Kerstvrouw. Aansluitend is er een pauze, waarin u gebruik kunt maken van een drankje van het buffet. Na de pauze krijgt u het tweede deel van de Kerstvrouw voorgeschoteld, het vervolg van het PVGE orkest, de Zanggroep BestLeuk – waarbij u kunt meezingen en het PVGE orkest Bestse Klanken. De viering wordt afgeslo­ten met kerstwoorden van onze voorzitter Cor van den Bosch.

We ontvangen u graag in het Heerbeeckcollege tussen 12.00 en 13.00 uur. U neemt daarvoor de ingang aan de Willem de Zwijgerweg. U krijgt ter verwelkoming een kopje koffie/thee met iets lekkers. Daarna gaan we naar de grote zaal voor de Kerstviering. In de pauze kan iedereen een drankje halen aan het buffet. Na de eigenlijke Kerstviering gaan we aan tafel en wordt er gezamenlijk gegeten- drankjes haalt u weer aan het buffet. We eindigen de avond met een loterij waarbij u een kerststukje kunt winnen. Om 20.00 uur is de kerstviering afgelopen en gaat iedereen hopelijk tevreden naar huis.


Inschrijven
De entreeprijs voor dit alles bedraagt slechts € 12,50 en zal op de gebruikelijke manier worden geïnd. Aanmelden: zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 23 november, liefst via de link rechtsbovenaan, maar het kan ook via het inschrijfformulier verderop in het nieuwsblad van oktober.
Voor mensen in een rolstoel of als u moeilijk ter been bent zijn er aparte parkeerplaatsen. Geef dat a.u.b. door op het inschrijfformulier, dan ontvangt u thuis een P-kaart om dicht bij de ingang te kunnen parkeren, net als de mensen die al een P-kaart hebben. Vermeld a.u.b. ook als u niet met eigen vervoer kunt komen en of u iemand in uw auto kunt meenemen. Voor de sportievelingen onder ons: u kunt natuurlijk ook op de fiets komen. Als u speciale dieetwensen hebt kunt u dat ook kenbaar maken op het inschrijfformulier.
Maar meldt u snel aan, want u zult begrijpen: vol is vol. De incassodatum is maandag 9 december 2019.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen