PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Busreis: Nieuwjaarsconcert met André Rieu

Datum
zaterdag 11 januari 2020 00:00
Telefoon
Truus Emmers, 0499-830701

HELAAS ..... DEZE REIS IS VOLGEBOEKT !
De inschrijving is gesloten

Deze middag/avond-busreis brengt ons naar de Ziggo Dome in Amsterdam, waar André Rieu met zijn orkest zijn Nieuwjaarsconcert ten gehore brengt in een wervelende show.

Gaat u met ons mee voor een geweldige, romantische en magische avond vol verrassingen en prachtige melodieën uit films, musicals en opera's. En natuurlijk worden de favoriete walsen van André Rieu niet vergeten. Wals bijvoorbeeld mee op 'An der schönen blauen Donau'. Er is toch geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden? Op het podium zal André Rieu worden vergezeld door zijn geliefde Johann Strauss Orkest, internationale solisten, 200 dansers en zijn eigen koor.

André Rieu is violist en orkestleider die met zijn uitvoeringen van populaire klassieke werken van onder andere Johann Strauss bekendheid geniet bij het grote publiek. Tijdens zijn studie aan de muziekacademie van Brussel ontwikkelde hij een voorliefde voor salonmuziek en vooral voor de wals. In navolging van het succesvolle Groningsch Salonorkest Pluche richtte hij in 1978 het Maastrichts Salonorkest op. Zijn succes groeide snel en in 1987 breidde hij zijn ensemble uit tot het Johann Strauß Orchestra. Het orkest begon in 1987 met 12 leden, met het eerste concert op 1 januari 1988. Naarmate de jaren vorderden groeide het gezelschap, het orkest speelt nu met 80 tot 150 muzikanten. Met zijn orkest speelt Rieu over hele wereld: in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in Australië. De shows zijn zo groot dat ze kunnen wedijveren met rockoptredens: in 2008 had de tournee van Rieu een replica van het kasteel van Sissi, op dat moment de grootste tourset ooit! De grote doorbraak voor André Rieu kwam in 1994 met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj. Dit werd een onverwacht (hit)succes. Sindsdien reist hij over de hele wereld met spectaculaire shows. Tijdens deze shows wordt er klassiek muziek, salonmuziek, operette, soundtracks en popmuziek gespeelt. De shows van André Rieu zijn niet alleen voor liefhebbers van klassiek maar is voor iedereen!

In de namiddag (precieze tijd volgt) rijden we met een luxe touringcar van EMA-reizen vanaf onze opstapplaats in Best rechtstreeks naar ons dineradres waar een heerlijk drie gangen diner voor ons wordt geserveerd. Aansluitend brengt de touringcar ons naar de Ziggo Dome in Amsterdam, waar we op tijd aanwezig zijn om onze plaatsen op te zoeken en heerlijk te gaan genieten van het fantastische optreden van André Rieu! De show start om 19.00 uur. Na afloop van dit geweldige optreden van André Rieu, staat de touringcar weer voor ons klaar om ons retour te brengen naar uw opstapplaats.

De prijs van deze tocht bedraagt: € 149,95 p.p.
Bij de reissom is inbegrepen: De reis per luxe touringcar, de diensten van uw ervaren chauffeur, een 3-gangen diner en de entreekaart 1e rang concert André Rieu in de Ziggo Dome.

Niet bij de reissom inbegrepen: annulerings- en/of reisverzekering (u dient zelf een annulerings- en/of reisverzekering te regelen). Persoonlijke uitgaven en niet genoemde extra’s bij de maaltijd, dranken.

Voor informatie kunt u zich wenden tot:
Mevr. Truus Emmers, Telefoon 830701; voor e-mail: gebruik deze link

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen