PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Tennistoernooi kampioenschap PVGE-Best

 Evenement afgelopen
Datum
donderdag 15 augustus 2019 09:30 - 16:00
Telefoon
Chris Geerts, tel. 06-46087827

In samenwerking met tennisvereniging LTVB organiseert de evenementencommissie met een aantal enthousiaste leden een tennistoernooi om het kampioenschap van PVGE-Best. Het toernooi vindt plaats op donderdag 15 augustus 2019 bij LTVB, Randweg 8 in Best. De inschrijving staat open voor leden en gastleden van PVGE Best, die beschikken over enige tenniservaring. De vereniging zorgt eventueel voor de tennisballen. Iedereen wordt verzocht sportschoenen te dragen om de banen in goede staat te houden.
Wij starten om 9.30 uur met een kopje koffie of thee. Om 10 uur uur beginnen de wedstrijden en er worden alleen dubbels gespeeld. De tennissers spelen allemaal 3 keer 45 minuten en krijgen daarna steeds 25 minuten rust. In die tijd kan worden genoten van een drankje. Een kopje koffie of thee is er bij de start en bij de lunch. De lunch wordt gehouden na de eerste twee rondes en bestaat uit een kop soep en 2 broodjes.
Na de lunch, om 13.00 uur, wordt de derde ronde gespeeld en dan is het tijd voor de finales. Daarna vindt de prijsuitreiking plaats, Naast de eeuwige roem voor de winnaars (voor één jaar) zijn er nog diverse prijzen te winnen.
Inschrijven
De kosten voor dit alles bedragen slechts € 8,50 per persoon. Mensen die niet kunnen of willen tennissen, maar het toernooi wel willen meemaken, inclusief koffie/thee en lunch, kunnen zich ook inschrijven. Maak dan wel kenbaar dat u niet wilt spelen.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier in deze Nieuwsbrief of via de website www,pvge-best.nl. (Kies in het menu ‘Evenementen’, scrol naar ‘15 aug’, klik op ‘Tennistoernooi PVGE-Best’ en dan op het groene vakje ‘Inschrijven’).
De uiterste aanmeldingsdatum is 27 juli. De incassodatum is 12 augustus

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen