PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Fiets3daagse in Bergen op Zoom

Datum
dinsdag 23 juli 2019 11:00
Telefoon
Chris Geerts, tel. 06-46087827

Inschrijving is gesloten!

Ook dit jaar organiseert de Evenementencommissie weer een fiets3daagse, en wel in de mooie, natuurrijke omgeving van Bergen Op Zoom. Het is op dinsdag 23 juli t/m vrijdag 26 juli 2019. We verblijven in één hotel om van daaruit een drietal mooie fietstochten te ondernemen. De fietsafstand per dag bedraagt tussen de 45 en 55 kilometer.
Wij treffen elkaar in het Fletcher Hotel in Bergen op Zoom om 11 uur. Iedereen komt op eigen gelegenheid met auto of per trein. (Voor wie dat moelijk is hebben we in het verleden iets geregeld. Afhankelijk van het aantal mensen dat zich hiervoor aanmeldt, willen we dat nu ook bekijken). Inchecken in het hotel kan na afloop van de eerste fietstocht. U wordt ontvangen met koffie/ thee en gebak en zo rond 12 uur stappen we op de fiets voor de eerste fietsdag.
U kunt erop rekenen dat de Evenementencommissie weer drie aantrekkelijke fietsroutes heeft uitgezet en ook gezorgd heeft voor de nodige stops voor koffie/thee en lunch. Wij verzoeken wel om ervoor te zorgen dat de fietsen gecontroleerd zijn en in staat zijn om dergelijke tochten goed te volbrengen.

Wat kost het
Bij het hotelarrangement kunt u kiezen tussen een comfortkamer of een deluxe kamer. Het belangrijkste verschil is dat de deluxe kamer een inloopdouche heeft en bij een comfortkamer in bad gedoucht moet worden. Verder is het ontbijt op alle dagen en het diner op de eerste avond (excl. drank) inbegrepen. De overige diners, lunches en consumpties zijn voor eigen rekening.
Een comfort kamer voor drie dagen kost € 182 p.p. voor een tweepersoonskamer (dus € 364 voor 2 personen) en € 276,50 voor een eenpersoonskamer.
Voor een deluxe kamer betaalt u € 206 p.p. (dus € 412 voor 2 personen) en voor een eenpersoonskamer € 321,50. De kosten worden op de gebruikelijke manier via incasso ingehouden en wel in 2 termijnen, op 17 juni en op 15 juli 2019.

Inschrijven
Ieder PVGE-lid kan inschrijven. U hoeft dus geen lid van een club te zijn. U kunt ook een introducee meenemen (en voor hem/haar betalen). Een introducee kan één keer mee en moet daarna beslissen al dan niet PVGE-lid te worden.
De inschrijving staat open vanaf vrijdag 6 april 2019 en is verlengd tot 14 juni.
Inschrijven kan via de website of het inschrijfformulier verderop in deze nieuwsbrief. Er is echter maar een beperkt aantal kamers beschikbaar en vol is vol! Deelname is op volgorde van binnenkomst. U dient zelf voor een reis- en annuleringsverzekering te zorgen. Bij annulering vindt door PVGE geen restitutie plaats.
Meer informatie? Bel dan Chris Geerts op 06-4087827 of mail naar chrisgeerts@onsbrabantnet.nl
Wij wensen u een fijne, sportieve en gezellige fiets3daagse toe.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen