PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Informatiebijeenkomst "Van het gas af"

Datum
woensdag 13 februari 2019 14:00 - 16:00

Op woensdag 13 februari wordt er in de Prinsenhof een interessante informatiebijeenkomst gehouden over een actueel onderwerp, getiteld “Van het gas af!”. Deze middag wordt georganiseerd door de Seniorenraad in samenwerking met Best Duurzaam en is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de isolatie en verwarming van hun woning.
Om 14.00 wordt gestart met een presentatie over praktische zaken en kosten die komen kijken bij de installatie van verschillende maatregelen voor isolatie en verwarming.

Wat moet je doen om een start te maken (offerte vragen, advies Duurzaam Best, etc)? Hoe lang duurt een traject van offerte tot uitvoering? Wat is er nodig om zonder gas te koken en en te verwarmen? Hoe werkt een warmtepomp precies? Wat gebeurt er tijdens de verschillende installatievormen. Ramen eruit? Hoe lang in de kou? Hoeveel wordt er overhoop gehaald en hoeveel rommel geeft het allemaal? Hoe het afval af te voeren? En hoe lang duurt een installatie van de verschillende maatregelen?.

Na de pauze zullen 1 of 2 mensen komen vertellen, hoe zij dit karwei zelf in de praktijk hebben ervaren. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
Iedereen is welkom. Van tevoren aanmelden hoeft niet. Vanaf 13.30 kunt u inlopen. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Entree is € 2, en daarvoor krijgt u ook nog koffie of thee met een plakje cake.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen