PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Carnavalsontbijt

Datum
maandag 4 maart 2019 10:30

Feestelijk Carnavalsontbijt op 4 maart voor alle 50-plussers van Best

Met carnaval mag een feestelijk muzikaal carnavalsontbijt voor alle senioren van Best natuurlijk niet ontbreken. KBO en PVGE organiseren in samenwerking met de Prinsenhof daarom op maandag 4 maart een carnavalsontbijt. Hierin hebben ze alle ingrediënten gestopt om er een compleet feest van te maken.

Op de eerste plaats wordt er een Royaal Feestelijk Ontbijt geserveerd waaraan het aan niets zal ontbreken. Daarnaast heeft het “Huis” Orkest ‘t Orkesje weer de nodige carnavalskrakers ingestudeerd waarop je gewoon niet stil kan blijven zitten, dan wel uit volle borst mee kunt zingen. Tijdens het ontbijt zal Tonproater Rien Bekkers op zijn eigen ludieke wijze iedereen kostelijk vermaken met zijn buut. Natuurlijk mag ook Jeugdprins Jaap met zijn fleurige Showgarde niet ontbreken, want zijn motto “Het is pas feest als Jeugdprins Jaap is geweest” willen we vanzelfsprekend beleven.

Wij ontvangen u graag op 4 maart vanaf 10.30 uur in de Prinsenhof.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 4 februari 10.00 uur in Cultuurspoor Best. Kosten €11,00 per kaartje. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Betaling uitsluitend met de PIN pas.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen