PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Kerstviering 1e dag

 Evenement afgelopen
Datum
woensdag 12 december 2018 13:30
Telefoon
Chris Geerts, tel. 06-46087827

Let op: gebruik de link hiernaast om in te schrijven voor de viering op 12 december (met optreden PVGE-koor)
Als u liever 13 december wilt komen, ga dan naar het andere evenement of verander de datum handmatig.
De kosten bedragen 10 euro p.p. Aanmelden voor 23 november.

Geef in het veld "Opmerkingen" aan of u eventueel de andere datum kunt of niet, indien uw keuze al vol zit

Dit jaar gaan we de kerstviering helemaal anders doen, dat heeft vooral te maken met de Gemeente en dan speciaal met de (waarnemend) Burgemeester. Hij heeft besloten na ruggespraak met een extern adviseur dat wij geen gebruik mogen maken van het Heerbeeck-college. Dit vanwege het feit dat het Heerbeeck alleen gebruikt mag worden voor schoolgerelateerde activiteiten.
Daarom hebben we nu ‘t Tejaterke gereserveerd op 2 dagen omdat de capaciteit van ‘t Tejaterke maar beperkt is. U kunt inschrijven voor één van de twee dagen, waarbij ook nu weer geldt dat VOL echt VOL is en indien u inschrijft voor een van de dagen die VOL is, wordt u automatisch op de andere dag gepland, tenzij u aangeeft niet op de andere dag te kunnen.

Deze keer hebben wij vanwege het feit dat we al laat waren, geen rekening kunnen houden met de werkenden onder ons, maar indien zij de kerstviering toch bij willen wonen, hebben ze er wellicht een snipper(mid)dag voor over.
Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen bij ‘t Tejaterke, bereikbaar via de hoofdingang aan de Max de Bossustraat. Voor mensen in een rolstoel of die moeilijk ter been zijn is ‘t Tejaterke goed toegankelijk; geef dat alstublieft aan op het inschrijfformulier. U ontvangt dan thuis een P-kaart om dicht bij de ingang te mogen parkeren. Dit geldt ook voor de mensen die al een parkeerontheffing hebben.

Als u niet met eigen vervoer kunt komen vermeldt u dat op het inschrijfformulier en kunt u iemand meenemen meldt u dat dan ook. Indien u met de auto komt en u bent goed ter been, er is een grote parkeerplaats aan de Prinses Beatrixlaan. Dit is 2 minuten lopen van ‘t Tejaterke. Voor de sportievelingen onder ons, u kunt natuurlijk ook op de fiets komen.Voor beide dagen hebben wij een gevarieerd programma met op de eerste dag een optreden van het PVGE koor en van het PVGE orkest en de tweede dag treedt de ZangGroep BestLeuk op en het PVGE orkest. Daarnaast hebben we voor beide dagen een spreker weten binnen te halen, die ons allemaal zal verrassen met een sfeervol en luchtig optreden. Maar wie dat is houden we nog even geheim. ‘t Tejaterke gaat niet eerder dan 13.00 uur open.

We beginnen met een kopje koffie of thee, met iets lekkers, in de foyer, daarna gaan we naar de grote zaal voor de Kerstviering. In de pauze kan iedereen gebruik maken van de consumptiemunten om een drankje te halen. Tot slot wordt er gezamenlijk gegeten, waarbij er weer een drankje gekocht kan worden.
Indien u meer wilt drinken, kunt u gedurende de hele middag consumptiemunten kopen tegen de prijs van € 1,75. Dit stimuleert de doorstroming aan de bar. Munten die u over hebt kunt u aan het eind van de dag inwisselen.

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen