PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Bridgekampioenschap

 Evenement afgelopen
Datum
vrijdag 30 november 2018 13:30
Telefoon
Chris Geerts, tel. 06-46087827

Aanmelden uiterlijk 9 november 2018. De incassodatum is 26 november 2018.
In het veld Opmerkingen aangeven wie uw partner is, of dat u nog iemand zoekt.
Schrijft u zich in ieder geval zo snel mogelijk in, want ook hier geldt: VOL is VOL!

Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren hebben het bestuur van de bridgeclub en de evenementencommissie wederom een bridgedrive georganiseerd, waarin gestreden wordt om het Bridgekampioenschap van de PVGE Best. Er kunnen maximaal 96 personen meedoen oftewel 48 paren. De bridgedrive wordt gehouden in de Kadans op vrijdag 30 november 2018 en is alleen toegankelijk voor leden en gastleden van de PVGE Best. Men hoeft dus geen lid te zijn van de bridgeclub. Wij beginnen ‘s middags om 13.30 uur met een kop koffie of thee. Daarnaast wordt aan elke deelnemer 2 consumptiebonnen uitgereikt, welke tijdens de pauzes tussendoor te gebruiken zijn.

Hoe wordt er gespeeld?
Er wordt deze middag topintegraal gespeeld, hetgeen inhoudt dat in alle lijnen dezelfde spellen worden gespeeld. Na de opening volgen 3 rondes van 4 spellen, waarna een pauze wordt gehouden en tevens een hapje wordt geserveerd. Vervolgens wordt de 2e helft gespeeld.
Daarna is de bridgedrive afgelopen en kunnen het kampioenspaar, alsmede de overige prijswinnaars, worden bepaald. Maar voor het zover is, wordt er eerst een pauze gehouden waarbij de bridgespullen worden opgeruimd, een drankje gehaald kan worden en de tafels gereed gemaakt kunnen worden voor een buffet dat dit jaar verzorgd wordt door An Fong. Na afloop wordt het kampioenspaar gehuldigd door onze voorzitter Cor van den Bosch.

Hoe aanmelden?
De toegangsprijs van dit alles bedraagt € 12,50 per persoon en zal op de gebruikelijke manier van tevoren worden geïncasseerd. Aanmelden uiterlijk 9 november 2018, bij voorkeur via de website van PVGE Best via de knop "Inschrijven" hiernaast. U geeft op het inschrijfformulier aan of u al een bridgepartner hebt en wie dat is – of dat u nog alleen bent. Als u beiden op hetzelfde adres woonachtig bent, kunt u met één inschrijfformulier volstaan. In het andere geval dient u beiden, los van elkaar, een inschrijfformulier in te vullen. Als u nog geen bridgepartner hebt zal het bestuur van de bridgeclub zijn uiterste best doen een bridgepartner voor u te vinden. Op het inschrijfformulier kunt u ook eventuele dieetwensen kenbaar maken.

De incassodatum is 26 november 2018. Schrijft u zich in ieder geval zo snel mogelijk in, want ook hier geldt: VOL is VOL!

 
 

Powered by iCagenda

KrantenjongenHet Laatste Nieuws 

KalenderblaadjeJaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Foto's van onze activiteiten
vindt u door te kiezen uit:
Evenementen of Reizen