PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Elke donderdagmorgen vertrekken de wandelaars om 09.00 uur vanaf de “Lidwinakerk”, Raadhuisstraat 209 (hoek mgr. Zwijsenstraat)..

Wandelaars
Men streeft ernaar om 12.00 uur weer terug te zijn. De routes die gewandeld worden zijn ca. 10 km lang.

Dat de leden van de PVGE wandelgroep, de club als een hechte sportieve groep ervaren, blijkt wel aan het aantal wandelaars dat wekelijks aan de start verschijnt.


Wist u dat……….

  • de lichamelijke conditie op een eenvoudige manier bij te houden en/of te verbeteren is.
  • er aandacht is voor de individuele leden qua tempo en afstand.
  • er altijd wel een kaartje is of een belangstellend telefoontje als hart onder de riem bij ziekte of andere persoonlijke omstandigheden.
  • deelnemers elkaar wijzen op mooie natuurverschijnselen.
  • er gezellig gepraat wordt tijdens de wandeling en de koffiepauze een plezierige onderbreking is.
  • sommige deelnemers leuke ideeën hebben voor een wandeling buiten de dorpsgrens en dit samen met de coach organiseren
  • er tijdens de wandelingen voor mogelijke ongelukjes een verbandtrommel en reanimatiesetje aanwezig is
  • het naast inspanning ook puur ontspanning is!

Voor een ieder die graag iets aan zijn / haar conditie wil doen, en ook de gezelligheid willen ervaren, nodigen wij uit om zich aan te melden. Iedere donderdagochtend precies om 09.00 uur vertrekken we vanaf de Lidwinakerk, Raadhuisstraat 209.

De contributie bedraagt € 5,-- per jaar.

Wilt u meer informatie? Bel of mail naar de clubcoach:

Nelleke

Nelleke Blitterswijk

tel. 0499-396546

contact via email


Voor een indruk van de clubactiviteiten van het afgelopen jaar, zie Secretariaatsverslag onder Publicaties.

 

Verrassende wandeling langs Kerststallenroute (2020)

Kerststallenroute 3Met de wandelclub hebben wij op 2 januari j.l. vanaf ons vertrekpunt bij de Lidwinakerk de kerststallenroute door De Vleut gelopen. Deze route die op de St. Oedenrodenseweg begon, bleek een leuke maar vooral een creatieve uiting te zijn van o.a. zelfgemaakte en bestaande kerstgroepen, die soms in een auto, in een wasmachinetrommel of in een uitgeholde boomstam te zien waren. We zagen ook geschilderde versies, een kerstgroep van playmobil en zelfs als een klompengroep. 

Kerststallenroute 1

Na een klein uurtje werden we hartelijk ontvangen door meneer en mevrouw van der Wiel in hun tuin aan de Broekdijk. In een heerlijk verwarmde ruimte werd koffie / thee en een koekje geserveerd. Daarna liepen we de rondleiding door de tuin waarin 75 kerststallen te bewonderen waren, ook hier weer met veel creativiteit uitgestald. Via de grote kerststal bij de Mariakapel en terug langs de St. Oedenrodenseweg met nog meer verrassingen kwamen we weer bij het beginpunt. Onze wandelgroep gaat elke donderdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur op pad. Op deze pagina vind u meer informatie over deze gezellige club. Tevens kunt u zich aanmelden via de clubcoach (zie hierboven)  en maak daarmee het voornemen waar om in dit komende jaar uw conditie te verbeteren en het plezier daarbij te ervaren.

 

FOTOSHOW

Of bekijk de fotoshow hieronder die eind november 2015 genomen is. Klik op de foto dan wordt de fotoshow gestart.