PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Deze club is op 3 mei 2016 opgericht.

Eind april 2018 heeft de rikclub ook haar tweede jaar afgesloten met een gezellig middagtoernooitje in 't Tejaterke. Diny van de Biggelaar, de eerste clubkampioen, werd opgevolgd door Peter Schoenmakers. Hij was over het hele rikseizoen 2017-2018 de beste en mocht daarom de wisseltrofee, geschonken door Gerard van Summeren, uit handen van de clubcoach Christ Tunders in ontvangst nemen.

Rikkampioen 2018

De club is inmiddels aangegroeid tot 25 leden die om de twee weken kaarten op vrijdagmiddag van 13.30-16.30 uur. We spelen dan twee rondjes van 20 potjes. Het is van september tot en met april in de foyer van 't Tejaterke. Van deze ruimte kunnen we gratis gebruik maken. We hebben daar de mogelijkheid om zelf koffie, thee, frisdrank, bier of wijn te schenken Consumpties zijn voor eigen rekening (koffie/thee 1,50, andere consumpties 2,00).
Rikclub
We houden tweemaal per jaar een toernooitje waarop prijzen gewonnen kunnen worden. Dat is rond Kerstmis en op de laatste rikmiddag in april.
Na iedere speelronde houdt de clubcoach de punten bij in een spreadsheetbestand dat hij naar ieder clublid stuurt. Zo kan eenieder de stand bijhouden. Op de laatste speeldag in april wordt de clubkampioen(e) bekend gemaakt, waarbij de wisseltrofee wordt uitgereikt.
Het is iedere kaartmiddag bij de Rikclub weer een gezellig samenzijn, waarbij naast het kaarten ook best gebuurt kan worden.

De contributie bedraagt slechts 10 euro per jaar.
De besteding van dat bedrag zal in onderling overleg geregeld worden.

Neem voor meer informatie contact op met de clubcoach:

  Christ Tunders    

Christ Tunders

tel. 0499-391623

contact via email