PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Deze club is op 3 mei 2016 opgericht.

Eind april 2019 heeft de rikclub het seizoen gezellig afgesloten met een toernooitje. Conny Snellen was deze keer over het
gehele rikseizoen de beste. Zij mocht de wisseltrofee, vervaardigd en geschonken door clublid Gerard van Summeren, uit handen van clubcoach Christ Tunders in ontvangst nemen. Wilt u eens keer gezellig mee rikken, neem dan contact op met de clubcoach Christ Tunders, tel. 0499-391623.

Rikkampioen 2019

De rikclub bestaat nu al 3 jaar en groeit nog steeds, Inmiddels hebben we 27 enthousiaste rikkers, die op de vrijdagmiddag om de 14 dagen in ‘t Tejaterke een kaartje leggen onder het genot van een kopje koffie en/of wijntje, biertje of een non-alcoholisch drankje. We spelen van september tot en met april. Na iedere speelmiddag wordt door de clubcoach de punten bijgehouden in een spreadsheetbestand dat naar ieder clublid wordt toegestuurd, zodat eenieder de stand kan bijhouden.

Klik op onderstaande foto, om alle foto's te zien die op 14 feb 2020 gemaakt zijn.


We houden tweemaal per jaar een toernooitje waarop prijzen gewonnen kunnen worden. Dat is rond Kerstmis en op de laatste rikmiddag in april.
Op de laatste speeldag in april wordt de clubkampioen(e) bekend gemaakt, waarbij de wisseltrofee wordt uitgereikt.
Het is iedere kaartmiddag bij de Rikclub weer een gezellig samenzijn, waarbij naast het kaarten ook best gebuurt kan worden.

De contributie bedraagt slechts 10 euro per jaar.
De besteding van dat bedrag zal in onderling overleg geregeld worden.

Neem voor meer informatie contact op met de clubcoach:

  Christ Tunders    

Christ Tunders

tel. 0499-391623

contact via email