PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Op 31 oktober 2007 is het PVGE koor opgericht. Er zijn geen vaste repetitietijden, want men repeteert alleen voor optredens in PVGE verband. Daarbij wordt steeds bij het evenement passende muziek ingestudeerd. Voor de geplande repetitiedata en de optredens zie kalender.

In memoriam

In verband met het plotselinge overlijden van de mede-oprichter en eerste coach van ons koor: Hans van Eck, is het jaarlijkse uitje naar het Boerenbondmuseum op 22 augustus afgelast. De uitvaartdienst zal gehouden worden op vrijdag 24 augustus in de Protestantse Kerk in Best.

Zomers uitje 2017: midgetgolf in Spoordonk

Click op de foto om de hele serie te zien

 

PVGE koor voorjaar 2017


Repetitiedata:

De repetitie-data voor het kerstconcert zijn nog niet bekend gemaakt

Ons lenteconcert, in samenwerking met The Bekkersband,heeft plaats gevonden in ´t Tejaterke op zondag 22 april 2018. De foto's van dit concert, zijn te vinden op de pagina evenementen foto's en verslagen

Het verslag van ons jubileumconcert op 22 april 2017 is ook nog te vinden op de pagina Evenementen foto's en verslagen via deze link

Wij zijn op zoek naar tenoren en alten.

Ons koor telt op dit moment 50 leden. Maar wij missen nog enkele tenoren en alten. Heeft u zin om ons koor te komen versterken?
Het is wel noodzakelijk over enige koorervaring te beschikken en u moet ook noten kunnen lezen.
Geef u op bij de coach, zie hieronder.

De contributie bedraagt € 40,- per jaar.
Wilt u meer informatie? Bel of mail dan met de clubcoach:

Rien 

Rien van Hoppe

tel. 0499-311040

contact via email