PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Op 31 oktober 2007 is het PVGE koor opgericht. Er zijn geen vaste repetitietijden, want men repeteert alleen voor optredens in PVGE verband. Daarbij wordt steeds bij het evenement passende muziek ingestudeerd. Voor de geplande repetitiedata en de optredens zie kalender.

Zangkoor maart 2020


Repetitiedata:

I.v.m. de maatregelen om de uitbraak van het corona-virus in te dammen, vervallen de komende repetities. Dat betekent ook dat het Lenteconcert, dat gepland was voor 26 april, NIET door zal kunnen gaan.
Voor info tel. 311040. of rienvanhoppe@gmail.com

Jublileum PVGE Zangkoor

In de Actief van februari 2020 stond een interessant artikel over het van het PVGE Zangkoor en hun 12½-jarig jubileum. Lees dit artikel door te klikken op deze link

 

Eerdere optredens

Tijdens de manifestatie 'Best Veul Koren' op 21 september 2019 was het PVGE-koor een van de 19 optredende koren. Uiteraard hebben we ook meegedaan aan het gezamenlijke optreden aan het eind, met o.a. het lied 'Ik heb d'n aard in Best'. Het was een indrukwekkend geheel, dat prima paste in het 200-jarig bestaan van Best en wellicht voor herhaling vatbaar.

Op 28 april 2019 hebben we samen met XING een lenteconcert ten gehore gebracht in de Prinsenhof. De foto's van dit optreden zijn terug te vinden op de pagina evenementen foto's en verslagen

Ook van eerdere optredens zijn nog foto's terug te zien, bijv:

Ons lenteconcert, in samenwerking met The Bekkersband,heeft plaats gevonden in ´t Tejaterke op zondag 22 april 2018. De foto's van dit concert, zijn te vinden op de pagina evenementen foto's en verslagen

In memoriam

In verband met het plotselinge overlijden van de mede-oprichter en eerste coach van ons koor: Hans van Eck, is het jaarlijkse uitje naar het Boerenbondmuseum op 22 augustus afgelast. De uitvaartdienst zal gehouden worden op vrijdag 24 augustus in de Protestantse Kerk in Best.

Zomers uitje 2017: midgetgolf in Spoordonk

Click op de foto om de hele serie te zien

Wij zijn op zoek naar tenoren en alten.

Ons koor telt op dit moment 50 leden. Maar wij missen nog enkele tenoren en alten. Heeft u zin om ons koor te komen versterken?
Het is wel noodzakelijk over enige koorervaring te beschikken en u moet ook noten kunnen lezen.
Geef u op bij de coach, zie hieronder.

De contributie bedraagt per 1-1-2021 € 55,- per jaar.
Wilt u meer informatie? Bel of mail dan met de clubcoach:

Rien 

Rien van Hoppe

tel. 0499-311040

contact via email