PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Ons PVGE orkest 'Bestse Klanken' is weer van start gegaan !

Met veel enthousiasme is in september 2016 het nieuwe PVGE orkest 'Bestse klanken' gestart, na een inwerkperiode van een paar maanden en een maand vakantie. We repeteren nu op donderdagmorgen van 09.30 tot 11.30 in Buurthuis 't Centrum in Salderes en Ad van de Wijdeven is onze dirigent.
Op zondag 1 september treden we tussen 13.00 en 14.00 uur op in de Vlinderhei, in het kader van 200 jaar Best.
Het orkest is ieder jaar present bij de Kerstviering(en) van de PVGE-Best.
Hebt U enige ervaring en interesse als muzikant mee te doen met het orkest, dan bent U van harte welkom. We zijn nog steeds op zoek naar een trompetist en een klein slagwerker.

Het hoogtepunt tot nu toe in 2018 was op 3 juni, de PVGE-dag in Buutvrij. Meestal krijgen we een seintje van onze dirigent “niet te hard spelen”, maar bij deze festiviteit in de grote hal konden we alles geven.
Het heeft natuurlijk ook nadelen wat het geluid betreft in deze hal, maar we hebben heerlijk geblazen en leuke reacties gehad. De buitenaccomodatie is erg leuk en het weer was ook fantastisch. Het was een topdag, nog de complimenten voor de organisatie! Wat een voorbereidingen en planning en werk!

Ons volgende optreden was op 26 augustus in ‘t Tejaterke voor de buurt Naastenbest. We zijn benieuwd wat dit jaar ons nog meer brengt, maar de stemming zit er goed in en we gaan ervoor!
En.......natuurlijk.........kunnen we nog steeds muzikanten gebruiken.

pvge orkest 2018

Eerdere optredens

Het eerste optreden van Bestse Klanken was een meer dan geslaagde, spetterende activiteit voor de bewoners van het 't Heerbeeck. De orkestleden waren zo enthousiast, de dirigent was helemaal verbluft en de sfeer met de bewoners was echt gezellig. Het orkest is zeer gemotiveerd om flink aan optredens te werken.

Orkestoptreden


Bespeelt u ook een  instrument, laat iets van je horen, als u graag mee wilt doen.
Wij repeteren op donderdagmorgen van half 10 tot half 12 in buurthuis 't Centrum in Salderes

De contributie bedraagt 165 euro per jaar. Dit bedrag wordt in vier termijnen afgeschreven.
Voor meer informatie bel mij op nummer 395829 of mail mij: klik hier.

Trees Brands

 

 

Ik zet me weer in als clubcoach.
Een muzikale groet van Trees Brands