PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

DSC08947

Naast de Nordic Walking club is er ook een Nordic Fitness club. Nordic Fitness is een combinatie van Nordic Walking en fitnessoefeningen met behulp van de nordicwalkingstokken. De aspirant-deelnemers dienen de techniek van het nordic walking onder de knie te hebben voor zij aan deze club kunnen deelnemen. Een cursus hiervoor kan gevolgd worden bij de atletiekvereniging GM.

De trainingsochtenden zien er als volgt uit:
We beginnen met een kwartiertje warming up, lekker wandelen. Daarna worden er lenigheidsfitnessoefeningen gedaan. Vervolgens lopen we weer ongeveer een kwartier, met hierop aansluitend een kwartier krachtoefeningen. Na weer tien minuten wandelen drinken we koffie bij het Boshuys. Van hier lopen we in dertig minuten terug naar onze vertrekplaats en sluiten we af met rek- en strekoefeningen. De oefeningen worden aangepast aan wat voor iedereen goed en mogelijk is. Nordic Fitness, zoals wij dat gaan doen is een rustige en milde vorm van fitness, waarin niets wordt geforceerd of overdreven. De verdere voordelen van deze vorm van fitness is, dat je het echt samen doet, in de natuur, in de buitenlucht en allemaal op je eigen niveau.

De coaching is in handen van Adrie Brands, Hij is gecertificeerd nordic walkingleraar en heeft 10 jaar nordic walkingles gegeven aan groepen in Best.

Clck op onderstaande foto, om alle foto's te bekijken

We starten iedere woensdagmorgen om 09.30 vanaf het Joe Mann Paviljoen. Rond 12.00 uur zijn we hier weer terug.

Nordic na storm

De contributie is €5,00 per jaar.

Meer informatie bij de clubcoach:

Adrie   Adrie Brands

  tel. 0499-395829

  contact via email