PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

NW2020

Naast de Nordic Walking club is er ook een Nordic Fitness club. Nordic Fitness is een combinatie van Nordic Walking en fitnessoefeningen met behulp van de nordicwalkingstokken. De aspirant-deelnemers dienen de techniek van het nordic walking onder de knie te hebben voor zij aan deze club kunnen deelnemen. Een cursus hiervoor kan gevolgd worden bij de atletiekvereniging GM.

De trainingsochtenden zien er als volgt uit:
We beginnen met een kwartiertje warming up, lekker wandelen. Daarna worden er lenigheidsfitnessoefeningen gedaan. Vervolgens lopen we weer ongeveer een kwartier, met hierop aansluitend een kwartier krachtoefeningen. Na weer tien minuten wandelen drinken we koffie bij het Joe Mann paviljoen. Van hier lopen we in dertig minuten terug naar onze vertrekplaats en sluiten we af met rek- en strekoefeningen. De oefeningen worden aangepast aan wat voor iedereen goed en mogelijk is. Nordic Fitness, zoals wij dat gaan doen is een rustige en milde vorm van fitness, waarin niets wordt geforceerd of overdreven. De verdere voordelen van deze vorm van fitness is, dat je het echt samen doet, in de natuur, in de buitenlucht en allemaal op je eigen niveau.

De coaching is in handen van Adrie Brands, Hij is gecertificeerd nordic walkingleraar en heeft 10 jaar nordic walkingles gegeven aan groepen in Best.

Clck op onderstaande foto, om alle foto's te bekijken

Tot voor de coronacrisis startten we iedere woensdagmorgen om 09.30 vanaf de blokhut van de Scouting aan de Boslaan. In verband met de afstandmaatregel lopen we nu in twee kleinere groepjes, en wel op maandag- en woensdagmorgen, zelfde tijd en vertrekpunt. Halverwege drinken we een kopje koffie (op eigen rekening) bij het Joe Mann paviljoen Rond 12.00 uur zijn we hier weer terug bij de blokhut.

De contributie is €5,00 per jaar.

Er kunnen weer een paar nieuwe leden bij!

Meer informatie bij de clubcoach:

AdrieB   Adrie Brands

  tel. 0499-395829

  contact via email