PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

 

Wij gymmen elke dinsdag van 12.00-13.00 uur, in Sporthal Naestenbest, Prinses Beatrixlaan 27, 5684 GJ Best. De sportieve leiding is in handen van Sandra Kraakman. 
De contributie bedraagt € 160,- per jaar. De incasso gebeurt in 3 termijnen.
Wilt u meer informatie? Bel of mail dan met de clubcoach:

 Wil Merkelbach

Wil Merkelbach

tel. 0499-373151

contact via email

Gymclub2012

In 2010 is de gymnastiek club gestart met 11 leden. Intussen is het ledenaantal al aardig aan het groeien. Zij doen iedere dinsdag van 12.00 tot 13.00 uur enthousiast mee met bewegingsoefeningen die iedereen aanspreekt. Het is een gezellig clubje geworden. De gymlessen worden gegeven door Sandra Kraakman die vanaf 2006 les heeft gegeven in het programma van de gemeente Best voor sportstimulering van senioren volgens het GALM model (Groninger Actief Leven Model). Zij doet dat op haar eigen vlotte en gezellige manier. Ze maakt gebruik van allerlei sportattributen zoals rackets, hoepels, ballen, hockeysticks en gewichtjes. Niet alleen het lichaam wordt hierdoor op speelse wijze getraind, het sociale aspect is ook een belangrijk onderdeel van de lessen.

GymenspelEr wordt lesgegeven in de kleine zaal van sporthal Naastenbest, Prinses Beatrixlaan 27, 5684 GJ Best. Deze zaal is heel erg gewild en de club is blij dat zij konden worden ingeroosterd. Het tijdstip vinden sommigen misschien niet heel erg gelukkig, maar zeker voor mensen die niet al te vroeg op willen staan en vinden dat sporten met een volle maag ook niet prettig is, is het tijdstip juist heel erg gunstig. En .... na het sporten smaakt de lunch des te lekkerder. Anderen zeggen juist dat het tijdstip heel gunstig is, want je hebt een hele ochtend én een hele middag om andere dingen te kunnen doen.

Wilt u zich opgeven dan kunt u ook bellen met Sjef van Gastel, tel 0499-390355.