PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Nieuws van de fietsclub

In april start de fietsclub van PVGE Best weer met haar woensdagmiddagtochten. Wij fietsen tot en met oktober. Wil je uitproberen of je dit ook leuk vindt, dan ben je vanaf april van harte welkom bij onze club. Zo zijn wij ook begonnen. Zoek je een club om te bewegen met gezelligheid dan is de fietsclub een ideale tijdsbesteding. Wil je actiever zijn dan kun je je ook melden als voorfietser, om de fietstochten mee uit te zetten.

Met gewone fiets of e-bike
Wij fietsen voor ons plezier, zodat iedereen, (gewone fiets of e-bike) deel kan nemen. 6 Jaar geleden is de club gestart, toen met 40 leden. Afgelopen jaren is het aantal actieve deelnemers aanzienlijk gedaald, zodat nieuwe leden van harte welkom zijn. Op het ogenblik fietsen de meesten met een e-bike, maar de stoere fietsers trappen nog zonder ondersteuning. We doen geen pogingen om records te verbeteren, bij ons staat het plezier en de gezelligheid voorop.

Onder leiding van de voorfietser fietsen we door het mooie Brabants land; iedere keer wordt een andere tocht uitgezet. Geprobeerd wordt om zoveel mogelijk over veilige paden en wegen te fietsen. Het verbaast ons om iedere keer weer nieuwe plekjes te ontdekken. Lid zijn van de club stimuleert je om toch te gaan fietsen ook al lijkt het weer minder mooi. En meestal valt het dan heel erg mee. De laatste bijeenkomst sluiten we af met een gezellig samen zijn.

Afkoelen met een ijsje
We starten altijd om 13.30 uur bij De Prinsenhof voor een tocht van 30 á 35 km. Onderweg stoppen we op gezette tijden voor een consumptie en een gezellig praatje en een lach met de hele groep. Vaak stoppen we ook bij leuke gelegenheden die nog andere activiteiten hebben zoals een zorgboerderij, varkenshouderij, Gerrithoeve, enz. Bij een langer traject wordt een extra stop ingelast om de benen te strekken en de dorst te lessen of om af te koelen met een ijsje. Aan het eind van de middag zijn we dan weer terug in Best.
Om de sfeer te proeven kun je hieronder naar de foto’s kijken. Daar kun je je ook aanmelden voor deze club.

Chris Geerts clubcoach Fietsclub, 06-46087827 of e-mail naar Chris Geerts

Ruimte voor nieuwe leden
Er is nog ruimte voor nieuwe leden, dus de mensen die zich aan willen melden kunnen dit doen via een inschrijfformulier op de website van de PVGE, maar u kunt zich ook opgeven via email
Geef u snel op als u ervan verzekert wilt zijn om vanaf 1 april mee te fietsen.

De clubcontributie is €5,- per kalenderjaar.

Fotoshow van een van de wekelijkse fietstochtjes kunt u hieronder bekijken.

Klik op de foto dan wordt de fotoshow gestart. 

Wilt u meer informatie over de fietsclub? Bel of mail dan met de clubcoach:

Chris-Geerts1 

Chris Geerts

tel. 0499-313979 of

06-46087827

contact via email