PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

bordspelenDe tijden waarop gespeeld wordt:
Wij spelen elke dinsdagmiddag met uitzondering van feestdagen, altijd in overleg.
Donderdagavond om 19.30 uur spelen we om de 14 dagen in de even weken. Als dit samenvalt met Op restaurant gaan, verspringen we een week, alles in overleg.
Wij spelen altijd bij een van de spelers thuis.

Voor deze leuke bezigheid is veel belangstelling, daarom zijn er in april 2014 twee clubs opgestart, een middag- en een avondgroep die eenmaal per 2 weken bij elkaar komen. Clubbijeenkomsttijden: zie hierboven. 

Klik op de foto dan wordt de fotoshow gestart.


De clubcoach is in het bezit van een aardige voorraad spellen, én hij kent alle spelregels. Hier een overzicht van spellen die inmiddels gespeeld zijn.
Dit is een van de zogenaamde huiskamerclubs. De bijeenkomsten rouleren namelijk bij de deelnemers thuis. Er is daardoor geen contributie verschuldigd.
Misschien bent u als ouder of grootouder door de jeugd over de streep getrokken om gezellig aan diverse spelletjes mee te doen? Of u speelde zelf vroeger ook graag en zou de gezelligheid en de uitdaging weer willen beleven. Van vroeger kent u misschien ganzenbord, monopoly, risk of triominos. en misschien komt Kolonisten van Catan u bekend voor. Daar is een grote vervolgserie uit voortgekomen. 

Spelletjes .... dat is toch iets van vroeger?

Een uitgebreid artikel over de Bordspellenclub, geschreven door Lucy Neggers, uit de Actief van augustus 2020 kunt u nalezen door te klikken op de volgende link.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten hoe een dergelijke club werkt? Bel dan met de clubcoach:

Paul-Holterman 

   Paul Holtermans

   tel. 06-14702616

   contact via email