PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

 

www.WeHelpen.nl  kan gezien worden als DE marktplaats om vraag en aanbod van alle soorten hulp bij elkaar te brengen. Van dit hulpmiddel kan iedereen in Nederland gebruik maken, maar in Best heeft de gemeente met de steun van zeer vele organisaties, waaronder ook de PVGE Best e.o. en de KBO Best hier bewust voor gekozen als middel om een stap te maken in de richting van die participatiemaatschappij. Als je ergens hulp bij nodig hebt of ergens hulp wilt bieden, iets kleins of iets groots, dan kun je hier heel eenvoudig een berichtje achter laten. Hulp nodig bij de administratie die jouw overleden partner altijd verzorgde? Hulp nodig bij het onderhoud van de tuin? Hulp nodig voor het ophangen van een schilderij? Hulp nodig met het instellen van jouw TV? Hulp nodig om een klachtenbrief te schrijven? Vervoer nodig? Oppas nodig? Boodschappenhulp nodig? Hulp nodig bij het gebruik van jouw PC? Je kunt het zo gek niet bedenken, maar op wehelpen.nl kun je elke vraag achterlaten.

Voor het gebruik van WeHelpen had je tot nu toe een PC nodig (of iemand uit je omgeving met een PC) maar sinds kort kun je WeHelpen ook gemakkelijk gebruiken op een tablet computer of slimme telefoon. De mobiele WeHelpen app toont, ongeacht waar je bent, direct welke (nieuwe) hulpvragen er in de buurt zijn. Wil je hulp bieden? Via de app is de afspraak snel gemaakt.
Hoe werkt de app?
Heel eenvoudig. Via de website maak je een profiel aan. Deze wordt automatisch gekoppeld, zodra je inlogt bij de App. Door de locatievinder ziet de App waar je je bevindt en zoekt in de database welke vragen er in de buurt zijn. Daar kun je dan direct op reageren. Volg je een vraag? Bijvoorbeeld van je buurvrouw die door een gebroken been haar hond niet uit kan laten? Dan toont de app ook de reacties en zie je dus meteen of er al iemand is om de hond uit te laten.
De WeHelpen app is gratis en beschikbaar voor iPhone/iPAD of Android.