PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Wanneer u lid wilt worden van PVGE-Best, dient u zich aan te melden bij de vereniging PVGE,  Primulalaan 46, 5582 GL Waalre, tel. 040-2127504. Dit kunt u op 2 manieren doen, online of schrijftelijk. U wordt niet langer automatisch lid van de afdeling in uw woonplaats, daarom moet u aangeven van welke lokale vereniging (PVGE-Best of een andere) u lid wilt worden.

In de voetregel van deze pagina ziet u onder "Lid worden": "Online Aanmelden"
U vult het formulier in en klikt op de knop Formulier Verzenden onderaan het formulier en uw aanmelding wordt verzonden naar ons verenigingskantoor in Waalre.
In de voetregel van deze pagina ziet u onder "Lid worden": Schriftelijk Aanmelden
U ziet dan een formulier dat u kunt uitprinten. Dit formulier kunt u invullen en opsturen in een gefrankeerde envelop naar  
PVGE, Primulalaan 46, 5582 GL Waalre.

U wordt dan lid van de PVGE, en lid van de lokale vereniging die u gekozen hebt.
Het lidmaatschap kost, ook in 2021, € 21,00 per jaar per persoon.  U betaalt €1,80 p.p. meer wanneer u niet met een machtiging betaalt.

Als u al PVGE-lid bent in een andere plaats kunt u 'volglid' worden in Best. Neem daarvoor contact op met onze secretaris, secretaris@pvge-best.nl U betaalt bovenop de algemene PVGE-contributie alleen een bijdrage voor de lokale vereniging in Best, aangezien de afdracht aan de hoofdvereniging al heeft plaats gevonden.

Lidmaatschap Clubs

Wanneer u lid wilt worden van een van de clubs van PVGE Best, dan kunt u zich aanmelden door te klikken op de volgende link "Nieuw Clublid".
U vult het formulier in en klikt op de knop Formulier Verzenden onderaan het formulier en uw aanmelding wordt verzonden naar onze ledenadministratie.
U kunt ook onderstaand formulier afdrukken, invullen en inleveren bij uw clubcoach.

Formulier aanmelden lidmaatschap clubs PVGE-Best

Opzeggingen

Opzeggen van uw PVGE-lidmaatschap of clublidmaatschappen dient u vóór 1 december schriftelijk of via email te richten aan:  ledenadministratie@pvge-best.nl p/a Betty Kon, Molenveste 24, 5683 BE Best of Gerry Geurds, Willem Barentszstraat 9, 5684CV Best.

Dit post- zowel als e-mail adres geldt ook voor mutaties voor de ledenadministratie (clublidmaatschappen, e-mailadressen, bankrekeningnummers).

Pasjes Myshop 

(Voorheen Philips Personeelswinkel)
Alle leden van PVGE (ook leden die geen Philips verleden hebben) kunnen een pasje van de Philips personeelswinkel krijgen. in de voetregel van deze website onder "Formulieren" vindt u een link naar het aanvraagformulier Myshop.
Wanneer u reeds een aanvraag heeft gedaan en u wacht nog op uw Myshop-pasje, dan kunt u, zolang u dat nog niet heeft ontvangen, op vertoon van uw PVGE-pas in de personeelswinkel kopen.

Collectieve Zorgverzekering AON (voorheen IAK)

Leden van de PVGE krijgen dezelfde korting als mensen met een Philips Pensioen. Dus ook PVGE leden zonder Philipspensioen.
Als u meer wilt weten over de voorwaarden voor deze collectieve zorgverzekering, kijk dan op www.iak.nl
Indien u geen internet heeft kunt u bellen met de klantenservice van AON (040-) 261 18 88.

Als u aangesloten bent bij het zorginitiatief 1482 van het IAK en het niet eens bent met een beslissing over uw declaratie, dan kunt u contact opnemen met de Commissie Zorg en Zoegverzekering van FPVG. Lees meer hierover in dit dokument.

 

 

Krantenjongen

Het Laatste Nieuws

Kalenderblaadje

Jaarkalender

IdeeenbusHebt u een goed idee?

Fotoshows:


 ALV 2020 Informatiemarkt PVGE Best 2019