Wist u dat Yvonne van Hak…. dat iemand op 16 januari lid van PVGE kan worden en een maand later direct met de neus in de boter valt, of beter gezegd: in de prijzen? Yvonne van Hak overkwam dat. Zij won tot haar eigen verrassing de prijs voor het bedenken een passende naam voor ons nieuwe honk. Voor 'Senioren Trefpunt' kreeg ze op de openingsdag als prijs een grote bos bloemen uitgereikt.

 .…. dat de Handwerkclub sinds maart 2018 elke vrijdagmiddag bijeenkomt in de Gasterij van Archipel Nazareth. Dat was onder leiding van Esther van de Vijfeijke. die de club heeft opgericht. Sinds kort is er een nieuwe clubcoach, Henny Hol-van Dam. Zij kan belangstellenden alle informatie geven. (Zij is bereikbaar via tel. 0499-390016, en een mail naar hennyhvandam@onsmail.nl)

….. dat de clubcoach van de Fotoclub, Dick Oostra de club nu al voor het 10e jaar leidt. Een mooi punt om het de komende zomer af te sluiten, vindt hij, met een groter buitengebeuren dan anders en daarna het stokje over te dragen aan een opvolger. Welke fotoenthousiasteling durft deze uitdaging aan? (Dick is te bereiken via tel. 0499-371047, en e-mail: djoostra@onsbrabantnet.nl)

…. dat John Peeters, die door Jolien Wiertz in de Schouw van enkele jaren geleden werd aangekondigd als ‘onze puzzelkoning’, inmiddels al 20 paginagrote kruiswoordraadsels heeft gemaakt voor 20 Schouwen? Elke keer mailen meer dan honderd pientere mensen de oplossing door naar de Schouw-redactie, die daaruit de gelukkige prijswinnaar kiest.