PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

... u bij PVGE Nuenen mee kunt doen aan een bijzondere club: een Oldtimerclub. Het is voor eigenaren en liefhebbers van auto's van 40 jaar en ouder. Van april t/m oktober wordt elke 2e donderdag van de maand een rit gereden van max. 120 km in de regio Er rijden nu 8 à 9 voertuigen mee. De contributie is € 20 per jaar. De club wil graag uitbreiden met meer leden, ook voor het uitstippelen van routes. Geïnteresseerd? Bel voorzitter Jan Kop, 06-53813770 of mail naar voorzitter@ocnuenenclassics.nl

... er vanuit Best een bedevaart naar Lourdes wordt georganiseerd, en wel van 10 t/m 18 september 2017. Het is een 9-daagse busbedevaart met toeristisch karakter: bezoek van Metz (kathedraal), Nevers (Bernadette) en Beaune (15e eeuwse hospice) en een uitstapje naar de Pyreneeën. Het kost € 830, volledige verzorging, 2-persoonskamer. Klanten van CZ met een medisch dossier kunnen mogelijk een fikse korting krijgen. Aanmelden en/of nadere informatie: reisleider Jos v.d. Heijden, tel. 0499-373779

... een dagreisje naar Groningen gewis de moeite waard is als u daar het Stripmuseum met de tentoonstelling over Jan Kruis bezoekt, de bedenker en tekenaar van Jan Jans en de kinderen. Veel mensen herkenden zich in de humoristische avonturen van deze familie. En bij het station van Groningen ziet u dan ook eens het paard van Ome Loeks. Meer informatie? Bekijk www.stripmuseum.nl of bel 050-3178470.

.... u tot eind oktober een bijzondere rondvaart door Amersfoort langs kunstwerken kunt maken: want er staan dan een groot aantal kunstwerken op en langs het water. Een verteller aan boord weet er alles van en vertelt ook over de historische bezienswaardigheden langs de grachten van deze mooie stad. Zie www.kunstenvaren.nl of bel 033-4654636)

….u zich nu al kunt aanmelden voor de cursus “Blijf in balans!” bij het informatiepunt WBO, Bestwijzer Nazarethstraat, tel. 0499-770110. Wilt u hier eerst een gratis informatiebijeenkomst over bijwonen? Dan kan dat op 7 september van 14-16 uur in de Kadans. Daar hoeft u zich niet voor aan te melden.