PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


Onze voorzitter Cor van den Bosch schrijft in de nieuwsbrief van februari 2019:

CorvdBosch

 

Beste mensen,

Wat is het weer lekker druk. Je kon de laatste twee maanden haast geen moment vrij in je agenda vinden. Prachtige muziek in de bijeenkomsten klassieke muziek, een zeer veelzijdige blik op het oude Egypte in de presentatie van Jan Kuijpers en een vrolijk en uitbundig Carnavalsontbijt. Ook de treinreis naar de Hortus en Sterrenwacht in Leiden was meer dan de moeite waard. Voor al die andere momenten waren het natuurlijk de clubs met hun overweldigend aanbod. Alle lof voor al onze vrijwilligers die deze activiteiten voorbereiden en laten
gebeuren! Het is goed te beseffen dat we ons niet hoeven te vervelen! Met bijna dertig clubs in onze PVGE-Best en elke maand een evenement. En als je nog niet eerder aan een activiteit deelnam dan moet de keur van keuzen in deze nieuwe Nieuwsbrief de verleiding toch onweerstaanbaar maken.
Voor komende maanden met de lente in het vooruitzicht is het goed te weten dat onze fietsclub haar fietsseizoen weer geopend heeft. Ervaar de lente en rijd eens met ze mee! Mocht u   eerst wat willen proeven van het enthousiasme voor fietsen, wellicht kunt u nog net een plaatsje bemachtigen voor de presentatie van Koos Mulder ‘Fietsen op het dak van de wereld’ waarin hij vertelt en beelden toont over zijn fietstocht over de Himalaya. Tot grote hoogten kunt u  natuurlijk ook komen met muziek. Komende paastijd is er maar liefst keuze uit drie varianten van luisteren naar uitvoeringen, meemaken van een generale repetitie tot meezingen. Lees over de uitvoeringen van The Passion en van de Matthäus Passion.
Verleden maand was het  heengaan van Riek van Kollenburg een droevige gebeurtenis. Met Riek verloren wij een gedreven pionier en organisator in onze vereniging. Haar uitvaart was een waardig afscheid en zal de vele belangstellenden nog vaak aan haar doen terugdenken. Goed om te weten dat haar initiatieven door de vele vrijwilligers in onze clubs en evenementen blijven voortbestaan. Voor de toekomst mogen wij ons verheugen in weer een bijna voltallige bestuurskracht. De opvolging van Gerdie van Daal door Rob Bol als penningmeester is al tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld. Voor de functie van bestuurslid voor PR en Communicatie wordt nog gezocht. Van harte welkom in het bestuur en succes voor Rob.

Cor van den Bosch (voorzitter)