PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


Onze voorzitter Cor van den Bosch schrijft in de nieuwsbrief van feb 2020:

CorvdBosch


 Beste mensen,

Ook al helemaal omarmd door het nieuwe jaar 2020? Nog vers in gedachten ligt het kerstfeest dat we als vanouds in het Heerbeeckcollege konden vieren. Een stemmige bijeenkomst was het, waar we met zo’n 300 mensen hebben genoten van mooie zang en muziek, van onze koren en het orkest en hebben mee gelachen met een heuse kerstvrouw. En fijn dat heel wat gasten in de loterij een fraai kerststukje mee naar huis konden nemen. Alle lof voor de mensen die dit allemaal hebben georganiseerd. Voor degenen die enkele weken later zijn meegegaan met ons PVGE-gezelschap naar André Rieu in Amsterdam ging de feeststemming nog even door. Prachtig concert, geweldige sfeer.

Komende evenementen

Maar nu staat het carnaval voor de deur. Speciaal voor ons als senioren is er het carnavalsontbijt, samen met de KBO georganiseerd, met aanstekelijke muziek, leuke buutreders, samen hossen en zingen en veel gezelligheid. Komen dus. Wie dan nog geen biertje heeft gehad, kan mee met de excursie naar Brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot. Of met een busdagtocht naar de 2e Maasvlakte om in een rondvaart het imposante nieuwe havengebied te bekijken, maar ook om onderweg te zien hoe exquise bonbons worden gemaakt in een chocolade-atelier.
Als eind mei het vakantieseizoen begint, pakken we pas echt flink uit met een prachtige reis door de Baltische Staten, een reis die al na een paar weken was volgeboekt.

Een eigen honk

Dit jaar gaat een langgekoesterde wens in vervulling: een eigen honk, samen met de KBO, in het pand waar het Rode Kruis actief was. Met dank aan de gemeente en de seniorenraad. En aan onze vrijwilligers die het omgetoverd hebben tot een gezellige plek voor onze clubs. Hoe dat werkt leest u verderop in het blad.

Het blijft belangrijk om ook in 2020 in onze vereniging voldoende menskracht te hebben om al onze ideeën waar te maken. Iedereen, zeker de jongere nieuwe leden, nodigen we dan ook uit om bij de PVGE als vrijwilliger iets op je te nemen en daar plezier en voldoening aan te ontlenen. Op welke manieren je een handje kunt helpen en aan welke mensen er momenteel speciaal behoefte is, lees je verderop in dit blad. Tot slot, ook al is het al februari, laat ik deze kans niet voorbij gaan iedereen een voorspoedig 2020 toe te wensen.

Cor van den Bosch (voorzitter)