PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


Onze voorzitter Cor van den Bosch schrijft in de nieuwsbrief van aug 2019:

CorvdBosch


 Beste mensen,

De redactie is op stoom! Met Koos Mulder als trekker en de versterking van de redactie met Lucy Neggers hebben we niet alleen onze tweede Actief stipt op tijd in de bus met informatie over onze vereniging, maar zien we daarin ook interessante interviews verschijnen! Onze eerste Actief werd met veel lof ontvangen. Een enkeling opperde nog dat het ook met de Nieuwsbrief van voorheen kon maar iedereen vond het aanzien zeer aantrekkelijk en uitnodigend tot lezen. Mooier, beter leesbaar en nagenoeg zonder prijsverhoging, wat wil je nog meer. Dank aan ons redactieteam!
Het programma dat onze vrijwilligers voor de komende maanden hebben voorbereid biedt weer voor ieder wat wils. Heel wat leden verdiepen zich in het bridgen, waardoor wij tegen eind november met zo’n honderd deelnemers ongetwijfeld weer een levendig bridgekampioenschap gaan beleven. Schrijf je in! Of ben je liever samen gezellig bijeen in ‘De Instuif’ met een dansje of met lekker eten ‘Op Restaurant’. Alle twee samen kan ook bij het lunchconcert waar jonge virtuozen prachtige muziek spelen waarna het concert wordt afgesloten met een lunch – daar zijn nog kaarten voor bij Cultuurspoor te verkrijgen!

Muziek, reizen , kerst en infomiddag
Aan informatie zal het ook niet ontbreken. Liefhebbers van kunst en klassieke muziek kunnen daar alles van aan de weet komen in de cursussen van Erna Charbon en de sessies van Jarmila Pavel. Voor alle leden en speciaal de nieuwe leden is er in november weer de jaarlijkse Infomiddag van PVGE Best. Daar presenteren zich in een gezellige setting alle 26 clubs die onze vereniging tel. Je kunt er alles van te weten komen en kiezen wat bij je past. De reislustigen kunnen zich al in oktober op de hoogte stellen in het Trefpunt Reizen, waar de dagtochten en vakantiereizen van PVGE-Best van dit jaar besproken worden en het nieuwe programma voor 2020 wordt bekend gemaakt.
En goed nieuws! Dit jaar kunnen wij onze kerstviering met zijn allen als vanouds in het Heerbeeckcollege houden. De evenementencommissie is al druk bezig met de voorbereiding. Die commissie, een enthousiast team, kan overigens nog best wat hulp gebruiken. Fietst u graag of helpt u graag een handje mee met het organiseren of uitvoeren van evenementen? Lees hun oproep in dit blad.
Uiteraard kijken wij naar het belang van onze leden. Vorige keer noemde ik al onze winkelkortingsactie. Het zijn nu al 40 bedrijven in Best die PVGE- en KBO-leden korting geven. Maak er gebruik van. U vindt ze keurig opgesomd in dit blad. Nieuwe aanwinsten stellen we altijd via een artikel in dit blad aan u voor, zoals nu garage Di-Air. Verder maak ik u graag attent op de informatie over de landelijke pensioen-ontwikkelingen in ons blad ‘De Schouw’ en in de artikelen en discussies op onze PVGE-Facebook pagina. Hoe wij de privacy-regels van de leden beschermen leest u in het artikel over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Rabo ClubSupport – al gestemd?
De laatste drie jaar doen wij met succes mee aan de Rabo ClubSupport-actie waarin de bank met zijn leden jaarlijks een deel van de opbrengsten beschikbaar stelt voor het verenigingsleven. Dit jaar willen wij als PVGE-Best een feestelijke meezingmiddag organiseren voor onze leden en ook niet-leden die daar zelf niet meer aan toe komen maar daar graag aan deelnemen. Ik roep allen die lid zijn van de Rabobank hun stem uit te brengen op dit project van PVGE Best.

 

Cor van den Bosch (voorzitter)