PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Home


Onze voorzitter Cor van den Bosch schrijft in de nieuwsbrief van oktober 2017:

CorvdBosch

Beste mensen,

Na de eerste herfststorm kunnen we met plezier terugkijken op een mooie zomer. Gezellig waren alle evenementen van de ‘Doe Zomer’. Het tennistoernooi was weer een succes. Ondanks voor­spelde regen konden we genieten van een zonovergoten busdagtocht naar Zeeland. En de reizen naar Slovenië en naar Dresden waren beide echt onvergetelijk. Als u dat nog niet eerder hebt gedaan, kan ik u van harte aanbevelen eens met zo'n meerdaagse PVGE-vakantiereis mee te gaan.

In deze nieuwsbrief leest u dat er ook de komende maanden weer van alles te doen is. Naast de vele clubactiviteiten is er elke maand minstens één evenement waaraan u kunt meedoen, zoals de Wijnproeverij, het Bridgekampioenschap en een interessante Cursus Kunstgeschiedenis. Zoals altijd in het najaar is er de Informatiemiddag, waarop alle clubs zich presenteren en waar u bij een hapje en een drankje kunt zien wat u allemaal bij de PVGE-Best kunt doen - een aanrader voor alle leden, zeker de nieuwe leden. Neem ook kennissen mee die nog geen lid zijn, om kennis met onze vereniging te maken.

Voor 2018 hoort u alles over de geplande vakantiereizen en dagtochten, als u Trefpunt Reizen be­zoekt. Ik wil u extra attenderen op de reis naar Schotland, die alleen doorgaat als vóór half oktober nog 8 deelnemers intekenen. Haast u, anders gaat de reis niet door!
In november organiseert de Seniorenraad Best een middag met informatie over voeding en het gebruik van voedingssupplementen - goed om te weten voor we de feestdagen ingaan. Afsluiten doen we dit jaar met een gezamenlijke Kerstviering. Het belooft een prachtige viering te worden met zang, muziek en vertellingen. U leest er verderop meer over.

Al deze activiteiten worden georganiseerd door onze vrijwilligers, die zich geheel belangeloos inzetten. Mijn dank aan jullie allen. Waardering voor al die vrijwilligers wil het bestuur tonen door ze een leuke middag aan te bieden. Dat gaat gebeuren op 20 oktober.

Tenslotte wil ik graag de Multiculturele dag aankondigen, die we gepland hebben voor 13 januari 2018. Om deze dag mogelijk te maken, doen we mee met de Clubkascampagne van de Rabobank. Alle Rabobankbankleden nodig ik van harte uit om tussen 4 en 17 oktober hun stem uit te brengen op de Multiculturele dag van PVGE Best.

Cor van den Bosch, voorzitter