PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Home


Onze voorzitter Cor van den Bosch schrijft in de nieuwsbrief van december 2017:

CorvdBosch

Beste mensen,

Ongelofelijk wat voor leuke dingen u allemaal in uw vereniging kunt doen!
U zag het weer bij onze PVGE-informatiemiddag. Al die clubs die zich daar zo enthousiast presenteerden aan de al even enthousiaste bezoekers. Gezelligheid alom bevorderde de onderlinge band en zeker ook de stap van bezoekers lid te worden. Welkom nieuwe leden in de vereniging en in de clubs!

Gezelligheid was er zeker ook bij de wijnproeverij en niet te vergeten bij het Trefpunt Reizen waar wij met zo’n tachtig reislustigen terugkeken op prachtige uitstapjes en reizen van dit jaar en vooruit blikten naar het programma van volgend jaar. Ook de middag voor vrijwilligers was weer een succes waarin de weergoden het fietsen en wandelen tot een waar genot maakten en de stamppot een prima afsluiting bood.
Al die evenementen zijn steeds heet van de naald te zien en te lezen op de website pvge-best.nl , dankzij onze webmaster, Herman Wester.

De komende maanden biedt het programma weer vele mogelijkheden. Het overzicht achter in de Nieuwsbrief staat weer vol met  clubbijeenkomsten en evenementen. Kijkt u nog eens naar de aankondiging van de Kerstviering, dat wordt weer een feestelijke bijeenkomst die u niet mag missen. Schrijft u tijdig in. Als u zich hebt ingeschreven maar toch verhinderd bent, stel dan de  organisatoren niet teleur en meld u af, dat geldt trouwens voor alle activiteiten. Mede door onze leden die in de Rabo-Clubkascampagne op PVGE gestemd hebben, en wel voor het project Multi Culturele Dag, kan dit festijn nu worden georganiseerd. Dank daarvoor. 

Elk jaar ontstaan er weer nieuwe activiteiten. Dit jaar onder meer yoga, klassieke muziek, kunstgeschiedenis, Nordic Fitness en de  aanzet tot een schaakclub. Ik kan nu melden dat er een handwerkclub in voorbereiding is waarin u naar hartelust kunt haken, breien en borduren. Als u initiatieven wilt ontplooien of benieuwd bent naar de plannen in de vereniging dan is de aangewezen bijeenkomst de jaarvergadering. Het bestuur geeft dan een overzicht over het programma van het voorbije jaar en toont de resultaten. De verenigingsraadleden komen aan het woord. Verder komen de voornemens voor 2018 aan bod. Een middag waarin u ook uw stem kunt laten horen. Uiteraard met een hapje en een drankje voor en na. Ik hoop u daar eind januari 2018 te zien.

Ik wil graag afsluiten met u mooie en feestelijke dagen toe te wensen voor de decembermaand, fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Cor van den Bosch, voorzitter