PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


Onze voorzitter Cor van den Bosch schrijft in de nieuwsbrief van december 2018:

CorvdBosch

 

Beste mensen,

Het mooie weer in oktober en november heeft veel activiteiten bij PVGE-Best extra glans gegeven. Vooral bij buitenactiviteiten zoals de treinreis naar Zutphen en de fietstochten en wandelingen heeft dat bijgedragen aan het succes. Heel interessant was het bezoek aan het weverijmuseum in Geldrop, waar de gidsen zelf de machines bedienden waardoor je mee teruggenomen werd in de tijd. Om terug te gaan in de tijd kon je ook de kunstcursus van Erna Chabron volgen, met schilderkunst van oude meesters van de Haagse School. Nog verder terug in de tijd zoeken, naar je eigen wortels, dat doen de genealogieclubs, waarvan er twee succesvol gestart zijn. Terug in de tijd van nu bracht ons de zeer geslaagde modeshow van PVGE en KBO met mannequins uit eigen gelederen op de catwalk. November werd spannend afgesloten met het PVGE-bridgetournooi. Al deze activiteiten danken hun succes aan het enthousiasme waarmee de deelnemers hebben meegedaan.
Alle dank daarvoor!

Leden die niet aan activiteiten kunnen meedoen, omdat ze met grotere of kleinere problemen kampen, proberen wij als vereniging een handje te helpen. Ons project Krachtenbundeling begint te werken, maar extra hulp van onze vrijwilligers is welkom. Meer daarover in deze nieuwsbrief. Een mooi evenement waaraan echt iedereen kan meedoen is de komende Kerstviering. Dat bleek ook al uit de overweldigende belangstelling bij de inschrijving. Het gaat zeker een mooie viering worden. Overweldi-gende belangstelling was er ook voor Trefpunt Reizen, waar deze keer ruim 100 reislustigen ervaringen uitwisselden over de reizen van 2018 en waar ook het
reisprogramma 2019 van PVGE-Best werd bekendgemaakt. Deze nieuwsbrief vertelt daar meer over. En voor al die reizen kunt u zich nu ook al inschrijven!

Het aantal clubs waar u bij ons uit kunt kiezen wordt steeds groter. Dat zult u zien op de traditionele PVGE- informatiemiddag – op 7 december. Nieuwe leden kunnen zien wat de vereniging te bieden heeft en kennis maken met de trekkers van de clubs, evenementen en activiteiten. Als u al langer lid bent, ziet u zeker weer nieuwe dingen om voor warm te lopen. De infomiddag is voor iedereen, ook buiten de PVGE, dus neem gerust buren of kennissen mee. Voor mensen die overwegen lid te worden is dit de gelegenheid bij uitstek zich te oriënteren. Hoe je lid wordt, welke lidmaatschapsvormen er zijn en wat daar de contributie bij is, dat werd in vorige Algemene Ledenvergadering vastgesteld. Het gaat begin 2019 in. In deze nieuwsbrief wordt dat nog eens op een rijtje gezet.
De volgende Algemene Ledenvergadering vindt in januari plaats. De uitnodiging daarvoor vindt u in deze nieuwsbrief. Twee bestuursleden zullen er aftreden, zodat er ook twee nieuwe moeten komen. Als u iets voelt voor financieel beheer of PR & communicatie, vindt u in de uitnodiging hoe u zich kandidaat kunt stellen.

Cor van den Bosch (voorzitter)