PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

De nieuwsbrief in Full Colour? Vanaf begin 2018 wordt de nieuwsbrief digitaal in full colour via e-mail verspreid. Het voordeel is dat u ook allerlei links vindt die bijvoorbeeld het inschrijven voor een evenement via de website eenvoudiger maken. De digitale versie vindt u ook hieronder.

U kunt aangeven of u nog steeds prijs stelt op de zwart-wit uitgave die bij u thuis gebracht wordt, of dat u mee wilt werken aan de papierbesparing, door over te schakelen op de digitale versie. Als u dat nog niet gedaan hebt, stuur dan nog even een e-mail met uw keuze (papieren of digitaal) naar redactie@pvge-best.nl

Als u op een van onderstaande links klikt verschijnt de Nieuwsbrief in kleur in een nieuw venster op uw scherm, tenminste als u Adobe Reader hebt geinstalleerd. Dat programma kunt u gratis downloaden van internet. Als de Nieuwsbrief in een te groot lettertype wordt getoond kunt u dat in uw internet-browser (b.v. Internet Explorer of Netscape) eenvoudig aanpassen door in de werkbalk voor een lager percentage te kiezen. U kunt terug naar de website door het venster met de nieuwsbrief te sluiten. 

Nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief apr 2019

Nieuwsbrief febr 2019

Nieuwsbrief dec 2018

Nieuwsbrief okt 2018

Nieuwsbrief auf 2018

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief apr 2018

Nieuwsbrief feb 2018