PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Dit zijn de laatste wijzigingen op deze website:

DATUM: OMSCHRIJVING
   
24 jan Heus, het is géén grap. Op 1 april gaat de fietsclub weer van start. Ze vertrekken zoals altijd vanaf de Prinsenhof voor een tocht van een tocht van 30 à 35 km. Zin om ook een keer mee te rijden? U bent van harte welkom.
23 jan Hebt u al een nieuwe naam bedacht voor het voormalige Rode Kruis gebouw? Stuur die wel vóór 4 februari in!
22 jan Lees hier meer over de gezellige drukte op de PVGE-infomiddag 2019.
22 jan Bridgekampioenschap 2019 van PVGE Best, lees hier wie de winnaars waren!
22 jan Terugblik op de gezellige kerstviering 2019, lees hier het hele artikel.
21 jan Altijd al willen weten welke regelingen de gemeente kent voor mensen met een klein inkomen? Kom dan 20 februari om 14.00 uur naar de Prinsenhof, voor een informatie-bijeenkomst onder de titel "Uitkomen met inkomen". Verdere details vindt u hier.
21 jan Lezing en film over het Groene Woud op 11 februari 2020, kijk hier voor meer info 
21 jan  Open dag Natuurbrug over het spoor op 8 februari 2020, kijk hier voor meer info
21 jan PVGE heeft nu een eigen honk, lees dit hier
21 jan Er is weer een nieuwe Nieuwsflits uit. Lees hem hier. En de biljarclub heeft ook nieuwe foto's gemaakt. Te vinden op hun clubpagina.
20 jan De eerste treinreis van dit jaar voerde naar Kunst en Natuur in Tilburg. Bekijk hier de foto's.
18 jan

De fotoclub is het nieuwe jaar weer gestart met het selecteren van de beste foto's, deze zijn te zien in de rubriek Sterfoto's 2020.

15 jan Een bus vol PVGE-ers bezocht afgelopen zaterdag het nieuwjaarsconcert van Andre Rieu. Hier de foto's van Jolien.
11 jan Om het u makkelijk te maken staan nu in de uitnodiging voor de ALV directe links naar het jaarverslag van 2019 en naar de voorgestelde statutenwijzigingen en het nieuwe Huishoudelijk Reglement.
10 jan De eerste gebruikers zijn gesignaleerd in het Rode Kruis gebouw (Nazarethstraat 144). Bekijk de foto's, of ga zelf een keer kijken.
8 jan Hier is het jaarverslag 2019, dat aan de orde zal komen in de ALV op 30 jan. a.s.
6 jan Na het vertrek van Rob Rebel was de hulp bij thuisadministratie niet langer ingevuld. Inmiddels zijn er drie mensen die u hierbij willen/kunnen helpen. Als u hulp nodig heeft bij uw administratie kunt u voortaan contact opnemen met Paul de lange, tel. 0499 396905.
6 jan Het nieuwe jaar is weer begonnen. De kerstboom kan weer worden afgetuigd. De bridgeclub heeft haar eerste bridgedraive weer gehad. Hier zijn de uitslagen.
5 jan Ledenvoordeel: Tarief van thuiskapper Harrie's Knipperij is gewijzigd → € 17,50 (dat is inclusief de PVGE-korting)
17 dec Ook laatste activiteit van dit jaar zit erop: de Kerstviering. Ook hiervan heeft Felix foto's gemaakt.
De webbeheerders wensen U allemaal hele fijne feestdagen en een gezond en actief 2020.
15 dec De concept statuten zijn, n.a.v. een goedkeuringsronde door de besturen van verschillende PVGE-verenigingen, tekstueel verbeterd. De nieuwe versie is hier te vinden. Ook de bijbehorende concept statuten voor de koepel staan op onze website.
9 dec Het jaar loopt nu echt op z'n eind. Ook de laatste bridgeuitslagen van dit jaar zijn nu te vinden op de clubpagina van de Bridgeclub
4 dec Het is bijna Sinterklaas ... maar ook onze niewsbrief valt een dezer dagen bij u in de (e-mail/brieven)-bus. Maar hier kunt u hem ook al lezen. Er worden vrijwilligers gezocht op verschillend gebied. Het is mogelijk om in te schrijven voor Op Restaurant in januari en februari, voor verschillende reizen. U vindt ze allemaal in onze activiteiten-kalender
26 nov Er is een geheel nieuwe jaarkalender ontwikkeld door Koos Mulder, met allerlei mogelijkheden om van daaruit te linken naar informatie op onze website. Probeer hem eens uit en laat ons vooral weten wat u er van vindt.

 

 

 

é