PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Dit zijn de laatste wijzigingen op deze website:

DATUM: OMSCHRIJVING
   
26 nov Op de clubpagina van de yogaclub stond de vierde groep nog niet vermeld. Ook de verhoogde jaarcontributie was nog niet vermeld. Dat is nu gecorrigeerd.
13 okt Door technische problemen is er van de lezing van John Peeters op 8 okt j.l. geen presentatie. Gelukkig zijn de opname van dezelfde presentatie over Japan eerder in Veldhoven nog wel beschikbaar. Kijk ze hier terug op Youtube.
12 okt Liesbeth Damen zal tot nader order de taak van Jolien als coach van de schilderclub maandag overnemen.
4 okt Een toelichting over het behoefteonderzoek onder senioren, dat dit jaar herhaald zal worden, is opgenomen onder de menuknop Belangenbehartiging.
2 okt Er is weer een nieuw overzicht van de vrijwilligers bij onze vereniging.
30 sept De Actief van oktober is weer bezorgd bij de abonnees, lees hem hier op de website.
11 sept Er zijn wijzigingen aangebracht op de clubpagina van de Computergebruikersclub. Nieuw is dat er voortaan door Rob Bol ook workshops gegeven zullen worden over verschillende onderwerpen.
11 sept Ook de vrijwilligersdag zal dit jaar, i.v.m. de corona-maatregelen, niet door kunnen gaan. De vrijwilligers krijgen daarom dit jaar een ander blijk van waardering aangeboden.
30 aug De Schilderclub Maandag gaat weer beginnen. Er is een corona-protocol opgesteld voor leden die willen komen.
24 aug De Postzegelclub komt weer maandelijks bijeen, maar voortaan in het Senioren Trefpunt i.p.v. in Bestwijzer.
24 aug De pagina Ledenvoordeel is aangepast. Bastille en Relax Massages Best doen niet meer mee met de kortingsactie. Verder zijn alle gegevens weer up-to-date gebracht.
14 aug Er is weer een Nieuwsflits verschenen, met daarin o.a. een oproep om mee te doen aan het project "Soulmate"
1 aug De Actief van augustus is uit. Veel lezenswaardige verhalen en zelfs weer een tweetal evenementen waar u voor in kunt schrijven: het tennistoernooi en een dialezing over Japan. U kunt de Actief natuurlijk op op de website vinden.