PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Dit zijn de laatste wijzigingen op deze website:

DATUM: OMSCHRIJVING
   
11 sept Er zijn wijzigingen aangebracht op de clubpagina van de Computergebruikersclub. Nieuw is dat er voortaan door Rob Bol ook workshops gegeven zullen worden over verschillende onderwerpen.
11 sept Ook de vrijwilligersdag zal dit jaar, i.v.m. de corona-maatregelen, niet door kunnen gaan. De vrijwilligers krijgen daarom dit jaar een ander blijk van waardering aangeboden.
30 aug De Schilderclub Maandag gaat weer beginnen. Er is een corona-protocol opgesteld voor leden die willen komen.
24 aug De Postzegelclub komt weer maandelijks bijeen, maar voortaan in het Senioren Trefpunt i.p.v. in Bestwijzer.
24 aug De Nordic Fitness club kan weer een paar nieuwe leden gebruiken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de clubcoach: Adrie Brands
24 aug De pagina Ledenvoordeel is aangepast. Bastille en Relax Massages Best doen niet meer mee met de kortingsactie. Verder zijn alle gegevens weer up-to-date gebracht.
14 aug Er is weer een Nieuwsflits verschenen, met daarin o.a. een oproep om mee te doen aan het project "Soulmate"
1 aug De Actief van augustus is uit. Veel lezenswaardige verhalen en zelfs weer een tweetal evenementen waar u voor in kunt schrijven: het tennistoernooi en een dialezing over Japan. U kunt de Actief natuurlijk op op de website vinden.
31 juli En voor wie het nog eens rustig wil nalezen: waarom was het ook alweer nodig om de statuten te wijzigen?
17 juli De gewijzigde statuten van de koepel (de PVGE als geheel) en de 8 plaatselijke verenigingen (waaronder PVGE Best) zijn door de notaris bekrachtigd en te vinden onder de menuknop Vereniging.
14 juli In verband met de afstandmaatregel is de Nordic Fitnessgroep in tweeën gesplitst. De ene helft loopt op maandag, de andere op woensdag.
9 juli Behalve de statuten en het huishoudelijk reglement hanteert de PVGE Best een bestuursmap, waarin veel praktische zaken staan, die van belang zijn voor o.a. bestuursleden en clubcoaches. De nieuwste verie is versie 9.9, concept van 1 juli 2020
3 juli De declaratieformulieren zijn door de penningmeester aangepast, zodat u ze direct kunt invullen. En helemaal onderaan elke pagina (in de kleine lettertjes!) is een link toegevoegd naar onze nieuwsbrief Actief.
24 juni Alle 8 afdelingen zijn akkoord gegaan met de statuutwijzigingen (wij als Best op 30 jan j.l.). Om verdere vertraging te voorkomen heeft het Koepelbestuur de VR gevraagd om schriftelijk in te stemmen voorgestelde wijziging van de Koepelstatuten. Meer detail vindt u onder de knop 'Vereniging'.
3 juni Vandaag is de Actief van juni verspreid onder het team van bezorgers. Binnen enkele dagen valt die dus bij u op de mat, tenzij u geen papieren versie meer ontvangt. Maar U kunt hem nu al vinden op deze website. Voor iedereen: veel leesplezier en laat ons weten wat u ervan vond.
2 juni Het overzicht van onze vrijwilligers op de website is weer bijgewerkt. Dit is te vinden op de pagina 'Organisatie'.
31 mei Op de pagina SeniorenRaadBest zijn het beleidsdocument en het organisatieschema vervangen door de laatste versie. De aparte Vervoerwijzer is komen te vervallen.
21 mei De nieuwsflits van mei is nu ook terug te vinden op onze website, onder Actualiteiten natuurlijk.
11 mei Aan drie fotografen is gevraagd om nieuwe foto's te maken bij de diverse clubs. Will Jellema heeft dat o.a. gedaan voor Op Restaurant, de Schilderclub op maandag, Yoga en BestLeuk. Ze zijn te vinden op de clubpagina's.
30 apr Het bezoek aan de theatervoorstelling Intouchables op 28 mei zal, i.v.m. de corona-uitbraak NIET DOORGAAN. Meer details volgen in de komende Nieuwsflits.
27 apr Om de moed erin te houden heeft Ton een website voor zanggroep BestLeuk gemaakt.
16 apr Er is weer een Nieuwsflits uitgestuurd aan alle leden waarvan we een e-mailadres hebben, met veel nieuws dat bij deze tijd past.
8 apr I.v.m. de corona-uitbraak komt Joost van Hak niet meer bij u thuis bij computer-problemen. Maar hij helpt nog steeds, lees hier meer over hoe. En de evenementen-commissie heeft alle evenementen voor juni en juli afgelast.
7 apr De vaste klanten hadden het vast al gemerkt: Garage Di-Air is verhuisd van Nieuwstraat 64 naar de Spoorstraat 24.
4 april De meezingmiddag zal in verband met de corona-maatregelen niet in 2020 worden gehouden. In 2021 gaan we er weer voor!
3 april Er is weer een nieuwe Actief verschenen. Helaas liggend de meeste activiteiten momenteel stil, maar er zijn een paar evenementen voor later in het jaar, die hopelijk wel door kunnen gaan. Het laatste nieuws over een activiteit vindt u altijd bij de beschrijving ervan op de activiteiten-kalender
1 april Onze overheid heeft de corona-maatregelen verlengd, in elk geval tot eind van deze maand, maar mogelijk langer. Dat betekent dat ook wij als PVGE besloten hebben om alle activiteiten tot 1 juni op te schorten of te cancellen. In de nieuwsbrief van april leest u hier meer over. Welke activiteiten afgelast zijn en welke op dit moment nog wel doorgaan kunt u vinden in de beschrijving per activiteit.
17 mrt Geheel in lijn met de adviezen van overheid en RIVM heeft het bestuur van PVGE Best besloten alle activiteiten tot en met maandag 6 april af te lasten. De webredactie wenst u sterkte en gezondheid. Laten we elkaar steunen.
16 mrt De Handwerkclub heeft een nieuwe clubcoach. Haar contact-gegevens zijn te vinden op de clubpagina van de Handwerkclub. De foto's die Felix heeft gemaakt op onze bijeenkomst van 21 feb j.l. zijn daar ook te zien. Er zijn ook nieuwe foto's van de Rikclub, de Jeu de Boulesclub en de Computergebruikersclub gemaakt.
14 mrt Ook bij de Nordic Fitness club heeft Jolien een aantal foro's gemaakt.
11 mrt Het bestuur heeft besloten om alle PVGE-Best activiteiten op te schorten tot 23 maart.
9 mrt De bridgeuitslagen van 6 maart vindt u op de pagina van de bridgeclub.
29 feb De nieuwe foto's van de schilderclub dinsdag, gemaakt door Jolien Wiertz, zijn te bewonderen op de clubpagina "Schilderclub dinsdag"
28 feb Voor wie het gemist mocht hebben, het voormalige Rode Kruis gebouw is overgedragen aan de Seniorenraad en heet tegenwoordig: senioren Trefpunt. De foto's die Felix gemaakt heeft zijn hier te vinden
27 feb Ook van bij de Bordspellenclub heeft Jolien foto's gemaakt. Ze zijn te vinden op de clubpagina van deze club.
26 feb Jan v.d. Kerkhof heeft foto's van het Carnavalsontbijt gemaakt. En verder is de Jaarkalender weer aangepast.
24 feb Altijd al eens willen zien hoe groot Best 100 jaar geleden was, of hoe je eigen geboorteplaats zich heeft ontwikkeld?
Dat kan nu met deze website van het Kadaster. Lees er meer over op de pagina "Van de Bestuurstafel".
19 feb Het bestuur heeft een aantal fotografen gevraagd nieuwe foto's te maken van de verschillende clubs. Van de biljartclub en de postzegelclub zijn die inmiddels te zien op hun clubpagina. Andere clubs zullen binnenkort volgen.
17 feb Tijdens de Ledenvergadering is aangekondigd dat diverse clubs hun contributie hebben kunnen verlagen, doordat zij nu hun bijeenkomsten houden in het voormalige Rode Kruis gebouw. Daarnaast hebben nog een paar clubs hun contributie aangepast. De nieuwe contributie-bedragen zijn te vinden op de clubpagina van de betreffende club.
17 feb De busdagtocht Chocolade en 2e Maasvlakte op 21 april is inmiddels volgeboekt.

 

 

 

é