PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

Dit zijn de laatste wijzigingen op deze website:

DATUM: OMSCHRIJVING
   
1 april Onze overheid heeft de corona-maatregelen verlengd, in elk geval tot eind van deze maand, maar mogelijk langer. Dat betekent dat ook wij als PVGE besloten hebben om alle activiteiten tot 1 juni op te schorten of te cancellen. In de nieuwsbrief van april leest u hier meer over. Welke activiteiten afgelast zijn en welke op dit moment nog wel doorgaan kunt u vinden in de beschrijving per activiteit.
17 mrt Geheel in lijn met de adviezen van overheid en RIVM heeft het bestuur van PVGE Best besloten alle activiteiten tot en met maandag 6 april af te lasten. De webredactie wenst u sterkte en gezondheid. Laten we elkaar steunen.
16 mrt De Handwerkclub heeft een nieuwe clubcoach. Haar contact-gegevens zijn te vinden op de clubpagina van de Handwerkclub. De foto's die Felix heeft gemaakt op onze bijeenkomst van 21 feb j.l. zijn daar ook te zien. Er zijn ook nieuwe foto's van de Rikclub, de Jeu de Boulesclub en de Computergebruikersclub gemaakt.
14 mrt Ook bij de Nordic Fitness club heeft Jolien een aantal foro's gemaakt.
11 mrt Het bestuur heeft besloten om alle PVGE-Best activiteiten op te schorten tot 23 maart.
9 mrt De bridgeuitslagen van 6 maart vindt u op de pagina van de bridgeclub.
29 feb De nieuwe foto's van de schilderclub dinsdag, gemaakt door Jolien Wiertz, zijn te bewonderen op de clubpagina "Schilderclub dinsdag"
28 feb Voor wie het gemist mocht hebben, het voormalige Rode Kruis gebouw is overgedragen aan de Seniorenraad en heet tegenwoordig: senioren Trefpunt. De foto's die Felix gemaakt heeft zijn hier te vinden
27 feb Ook van bij de Bordspellenclub heeft Jolien foto's gemaakt. Ze zijn te vinden op de clubpagina van deze club.
26 feb Jan v.d. Kerkhof heeft foto's van het Carnavalsontbijt gemaakt. En verder is de Jaarkalender weer aangepast.
24 feb Altijd al eens willen zien hoe groot Best 100 jaar geleden was, of hoe je eigen geboorteplaats zich heeft ontwikkeld?
Dat kan nu met deze website van het Kadaster. Lees er meer over op de pagina "Van de Bestuurstafel".
19 feb Het bestuur heeft een aantal fotografen gevraagd nieuwe foto's te maken van de verschillende clubs. Van de biljartclub en de postzegelclub zijn die inmiddels te zien op hun clubpagina. Andere clubs zullen binnenkort volgen.
17 feb Tijdens de Ledenvergadering is aangekondigd dat diverse clubs hun contributie hebben kunnen verlagen, doordat zij nu hun bijeenkomsten houden in het voormalige Rode Kruis gebouw. Daarnaast hebben nog een paar clubs hun contributie aangepast. De nieuwe contributie-bedragen zijn te vinden op de clubpagina van de betreffende club.
17 feb De busdagtocht Chocolade en 2e Maasvlakte op 21 april is inmiddels volgeboekt.
9 feb Afgelopen vrijdag is er weer gebridged. De uitslagen staan op de clubpagina.
8 feb Omdat het gebouw maar klein is, is de opening van het voormalige Rode Kruis gebouw alleen toegankelijk voor genodigden. We zullen wel proberen de nieuwe naam, die dan bekend gemaakt wordt, zo snel mogelijk op de website te zetten.
5 feb Jolien heeft foto's gemaakt van het bezoek aan de Simon and Garfunkel revival band in Uden. Ze staan op de pagina van het Theater Programma (onder Clubs)
5 feb Ook in 2020 hebben PVGE-leden, tegen vertoon van hun lidmaatschapspasje, 2,50 korting op de entree van de Instuif-avonden in de Prinsenhof. De eerstvolgende is op 7 maart a.s.
5 feb Voor hulp bij het invullen van uw belastingformulieren vragen we voortaan een vast bedrag van 10 euro.
4 feb Er is weer een nieuw overzicht van alle vrijwilligers en ook de jaarkalender is weer up-tot-date.
3 feb Ook als u niet bij de Jaarvergadering geweet bent kunt u hier de foto's bekijken.
3 feb Op de webpagina van het PVGE zangkoor zijn de repetitie data voor 2020 toegevoegd.
3 feb De treinreis naar Utrecht is volgeboekt. Wilt u op de wachtlijst?, dan kunt u nog wel inschrijven.
1 feb De treinreis naar Utrecht is verplaatst van 11 maart naar 18 maart!
1 feb De belastingadvies-groep is uitgebreid met een ervaren belastinginvuller: Jan van Boekel. Ook dit jaar helpt de groep u met het invullen van uw belastingaangifte. Bel of mail Leo de Wals om een afspraak te maken. Doet u het zelf, dan is de informatiemiddag op 18 feb in Cultuurspoor iets voor u.
31 jan Er is een misverstand gerezen rond de uiterste inzenddatum voor een nieuwe naam voor Molenveste 144 (voormalig Rode Kruis gebouw). De laatste dag dat u in kunt sturen is, zoals ook op de ledenvergadering aangegeven, VANDAAG.
30 jan Kon u vanmiddag niet aanwezig zijn bij de Ledenvergadering? Dan hebt u o.a. gemist dat het voormalig Rode Kruis gebouw aan de Molenveste 144 al op 19 februari officieel al worden geopend dioor wethouder Wilma van der Rijt. U bent van harte welkom. Het jaarverslag over het afgelopen jaar is hier op de website te vinden. Een verslag van de vergadering van vandaag leest u waarschijnlijk in de komende Actief.
29 jan Alles alles goed gaat valt de Actief van februari nog deze week bij u in de bus, of hebt u hem al ontvangen via e-mail. Alle nieuwe activiteiten zijn terug te vinden in de Activiteiten-kalender, met bij elke beschrijving een link naar het juiste invulformulier. Maak er gebruik van.
28 jan Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de 10-daagse reis naar de Baltische staten. De reis is volgeboekt.
24 jan Heus, het is géén grap. Op 1 april gaat de fietsclub weer van start. Ze vertrekken zoals altijd vanaf de Prinsenhof voor een tocht van een tocht van 30 à 35 km. Zin om ook een keer mee te rijden? U bent van harte welkom.
23 jan Hebt u al een nieuwe naam bedacht voor het voormalige Rode Kruis gebouw? Stuur die wel vóór 1 februari in!
22 jan Lees hier meer over de gezellige drukte op de PVGE-infomiddag 2019.
22 jan Bridgekampioenschap 2019 van PVGE Best, lees hier wie de winnaars waren!
22 jan Terugblik op de gezellige kerstviering 2019, lees hier het hele artikel.
21 jan Altijd al willen weten welke regelingen de gemeente kent voor mensen met een klein inkomen? Kom dan 20 februari om 14.00 uur naar de Prinsenhof, voor een informatie-bijeenkomst onder de titel "Uitkomen met inkomen". Verdere details vindt u hier.
21 jan Lezing en film over het Groene Woud op 11 februari 2020, kijk hier voor meer info 
21 jan  Open dag Natuurbrug over het spoor op 8 februari 2020, kijk hier voor meer info
21 jan PVGE heeft nu een eigen honk, lees dit hier
21 jan Er is weer een nieuwe Nieuwsflits uit. Lees hem hier. En de biljarclub heeft ook nieuwe foto's gemaakt. Te vinden op hun clubpagina.
20 jan De eerste treinreis van dit jaar voerde naar Kunst en Natuur in Tilburg. Bekijk hier de foto's.
18 jan

De fotoclub is het nieuwe jaar weer gestart met het selecteren van de beste foto's, deze zijn te zien in de rubriek Sterfoto's 2020.

15 jan Een bus vol PVGE-ers bezocht afgelopen zaterdag het nieuwjaarsconcert van Andre Rieu. Hier de foto's van Jolien.
11 jan Om het u makkelijk te maken staan nu in de uitnodiging voor de ALV directe links naar het jaarverslag van 2019 en naar de voorgestelde statutenwijzigingen en het nieuwe Huishoudelijk Reglement.
10 jan De eerste gebruikers zijn gesignaleerd in het Rode Kruis gebouw (Nazarethstraat 144). Bekijk de foto's, of ga zelf een keer kijken.
8 jan Hier is het jaarverslag 2019, dat aan de orde zal komen in de ALV op 30 jan. a.s.
6 jan Na het vertrek van Rob Rebel was de hulp bij thuisadministratie niet langer ingevuld. Inmiddels zijn er drie mensen die u hierbij willen/kunnen helpen. Als u hulp nodig heeft bij uw administratie kunt u voortaan contact opnemen met Paul de lange, tel. 0499 396905.
6 jan Het nieuwe jaar is weer begonnen. De kerstboom kan weer worden afgetuigd. De bridgeclub heeft haar eerste bridgedraive weer gehad. Hier zijn de uitslagen.
5 jan Ledenvoordeel: Tarief van thuiskapper Harrie's Knipperij is gewijzigd → € 17,50 (dat is inclusief de PVGE-korting)

 

 

 

é