PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Beste leden

De landelijke maatregelen zijn aangescherpt met als consequentie dat al onze PVGE-Best activiteiten tot nader bericht van de overheid geen doorgang kunnen vinden.

Voorkomen van besmetting met het coronavirus vraagt meer van ons dan aanvankelijk gedacht. Vanaf begin maart moesten we gas terugnemen in onze activiteiten maar nu moet alles worden stilgelegd. Geen clubbijeenkomsten, geen evenementen, geen reizen. Alles komt stil te liggen tot vooreerst 1 juni

Het bestuur van de PVGE-Best volgt de instructies van de overheid door alle bijeenkomsten en activiteiten van de PVGE in clubverband of anderszins af te gelasten en/of op te schorten tot nader bericht, in ieder geval tot en met maandag 1 juni, het voorlopig einde van de door de overheid aangeduide periode.

Activiteiten waarop u intekende en die in de periode tot 1 juni vallen zullen in de meeste gevallen worden afgelast, soms opgeschort tot nader datum. Vanaf heden worden ook betalingen die nog moeten plaatsvinden opgeschort. Wij houden de mensen die voor activiteiten intekenden op de hoogte als duidelijk is hoe zaken verder verlopen.

Onze nieuwsbrief, de Actief, zal worden verspreid zodat u op hoogte gehouden wordt en op nieuw geplande activiteiten kunt intekenen. Voor actualiteiten die u snel moeten bereiken zullen wij de nieuwsflitsen per email gebruiken.
Uiteraard volgen wij de berichtgeving nauwgezet en melden direct als alles weer een aanvang kan nemen.

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Cor van den Bosch