PVGE
PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Best

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

We roepen onze leden die lid zijn van de RABObank graag op om te stemmen op de actie die wij volgend jaar willen organiseren. Het gaat om veel geld, maar liefst € 400.000 gaat de Rabobank in de actie Rabo Clubsupport verdelen onder organisaties die meedoen in de regio Eindhoven (= Eindhoven, Best, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven, Geldrop en Heeze/Leende). De verdeling geschiedt al naar gelang het aantal stemmen dat op iedere organisatie is uitgebracht. Alleen Rabobankleden kunnen stemmen, en wel van 27 september t/m 12 oktober.

Besteding: Meezingmiddag
PVGE Best doet natuurlijk ook weer mee. Het vorig jaar leverde dat € 690 op, plus iets extra’s voor de originele presentatie bij de prijsuitreiking. Dat geld hebben we gebruikt voor de ondersteuning van mensen met beperkingen die geen PVGE-lid zijn om mee te doen aan PVGE-evenementen. Dit jaar is het bedrag bestemd voor de organisatie van een Meezingmiddag
voor alle senioren van Best. Eerder bleek dit evenement al een succes, waar veel senioren een fantastische middag van herinnering en zangplezier aan beleefden. Vrolijke liedjes van vroeger en de liedjes van de vijftiger en zestiger jaren kwamen direct bij iedereen boven en met versterking van de 65 leden sterke zanggroep BestLeuk gaat het meezingen als vanzelf.
Wij willen dit festijn uitbreiden door senioren erbij te betrekken, die vanwege fysieke, psychische belemmeringen, eenzaamheid of hun financiële situatie aan weinig of geen activiteiten van welke aard ook kunnen meedoen. Een team van onze vrijwilligers zal deze senioren als speciale gasten aanmoedigen mee te doen, hen ophalen, vergezellen, eens goed verwennen en daarna weer terugbrengen. Voor deze speciale gasten zal de middag volledig gratis zijn.

Om dit mogelijk te maken vragen wij u als lid van de Rabobank op ons te stemmen. Het zou fantastisch zijn als ook uw gezinsleden, familie, vrienden en kennissen een stem op de PVGE zouden uitbrengen…. Hoe brengt u uw stem uit?
De stemperiode loopt van 27 september tot 11 oktober. Van tevoren hebben Rabobankleden al een persoonlijke code gekregen, waarmee men vijf stemmen kan uitbrengen, maar niet meer dan twee stemmen op eenzelfde organisatie. U kunt nu al op die website zien wie er allemaal meedoen in Best. Ga dan naar www.rabo-clubsupport.nl/regio-eindhoven/deelnemers en kies bij ‘Club actief in’ voor Best. Er verschijnt dan een hele rij deelnemers en halverwege staat de PVGE. U zult ook organisaties tegenkomen als KBO Best, Best Zonnebloem, Stichting Bijna Thuis Huis Best, Stichting Avondje-Uit, Stichting
Algemene Hulpdienst, St. Voedselbank Best, Best on Wheels en nog meer – allemaal organisaties, die zeker voor senioren in Best een stem waard zijn en die wij dan ook van harte bij u aanbevelen.